ΑρχικήgamingΝέο patch Helldivers 2: Μεγάλες αλλαγές στα πυρομαχικά

Νέο patch Helldivers 2: Μεγάλες αλλαγές στα πυρομαχικά

Helldivers 2 πυρομαχικά

Το patch 01.000.300 του Helldivers 2 φέρνει μεγάλες αλλαγές στην οικονομία των πυρομαχικών και στα patrols (περιπολίες) των εχθρών του παιχνιδιού, μαζί με γενικές αλλαγές ισορροπίας.

Δείτε επίσης: Helldivers 2: Νέα Επέκταση “Democratic Detonation”

Η οικονομία των πυρομαχικών του Helldivers 2 υποβάλλεται σε μια μεγάλη αλλαγή στη νεότερη ενημέρωση του προγράμματος ανάπτυξης της Arrowhead, καθώς κυκλοφορεί το patch 01.000.300. Ενώ η πλήρης εξάντληση των περιοδικών σας στις υψηλότερες δυσκολίες είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει όλος ο κόσμος, η ακριβώς πώς αλληλοεπιδρούμε με τα πυρομαχικά μας ετοιμάζεται να μεταβληθεί. Πάνω από αυτήν την αλλαγή, μπορείτε να περιμένετε πλέον ρυθμίσεις ισορροπίας στα όπλα, τα stratagems και τους εχθρούς σε όλο το φάσμα.

Προετοιμαστείτε να μάθετε απ’ έξω τα magazines στα όπλα του Helldivers 2, γιατί το επόμενο μεγάλο patch του co-op παιχνιδιού είναι εδώ. Οι αριθμοί των magazines μειώνονται σε ένα μεγάλο αριθμό όπλων, οπότε θα έχετε λιγότερους γύρους διαθέσιμους πριν χρειαστεί να γεμίσετε. Αντίθετα, ο αριθμός των patrols των εχθρών αυξάνεται για οποιοδήποτε ομάδα στο Helldivers που περιλαμβάνει λιγότερους από τέσσερις παίκτες, ένα ακόμα κίνητρο για να πέσετε στον κόσμο του με ένα γεμάτο σύνολο. Η Arrowhead λέει ότι η αύξηση των patrols θα είναι πιο αισθητή “για τους σόλο παίκτες στις υψηλότερες δυσκολίες“.

Τα αντικείμενα αποστολής θα πρέπει να εμφανίζονται πλέον πιο κοντά μεταξύ τους, και η βλάβη από φωτιά έχει μειωθεί κατά 15% σε όλο το φάσμα. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο ενοχλητική ήταν η φωτιά του Helldivers 2 για πολύ καιρό, αυτή είναι μια εξαιρετικά ευπρόσδεκτη αλλαγή.

Δείτε ακόμα: Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Η μείωση της μέγιστης χωρητικότητας των magazines έχει πλήξει έναν τεράστιο αριθμό όπλων. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα και όλες τις αλλαγές παρακάτω:

  • Exploding Crossbow: από 12 σε 8
Helldivers 2 πυρομαχικά
  • Quasar Cannon: αύξηση χρόνου επαναφόρτισης κατά 5 δευτερόλεπτα
Helldivers 2 πυρομαχικά
  • Adjudicator: από 6 σε 8
Helldivers 2 πυρομαχικά
  • Punisher Plasma: από 12 σε 8
Helldivers 2 πυρομαχικά
  • Eruptor: από 12 σε 6
  • Sickle: από 6 σε 3
  • Scythe: από 6 σε 4

Ως προς τον λόγο για τον οποίο πραγματοποιήθηκαν αυτές οι αλλαγές, η Arrowhead εξηγεί τους λόγους της στο Discord του Helldivers 2. “Η μέγιστη χωρητικότητα των magazines μειώνεται, αλλά η προμήθεια πυρομαχικών αυξάνεται για να απαιτείται πιο συχνά“, λέει ο ‘Spitz’, συνεργάτης διαχειριστής κοινότητας του Helldivers 2.

Δείτε επίσης: Το BlizzCon 2024 ακυρώθηκε

Αυτή η αλλαγή στην οικονομία των πυρομαχικών είναι το μικρότερο κομμάτι του μεγάλου νέου patch – ο Spitz εξηγεί ότι είναι ένα από τα πολύ λίγα nerfs που μπορούμε να περιμένουμε. “Το πλείστο των 24 πραγμάτων που αλλάζουν είναι αυξήσεις,” λέει ο διαχειριστής κοινότητας. “Υπάρχουν δύο ακόμα αλλαγές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν nerf και οι περισσότερες από αυτές είναι απλώς για να μειωθούν οι μέγιστες χωρητικότητες των magazines.

Ο Spitz επίσης διευκρινίζει ότι το νέο patch θα περιλαμβάνει αναβαθμίσεις Warbond, αν και αυτές δεν θα είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι “μέχρι εβδομάδες αργότερα.

Τα μηνιαία Warbonds του Helldivers 2 συνεχίζουν να έρχονται με νέα όπλα, πανοπλία, επιθετικά αντικείμενα και κοσμήματα, οπότε καλό είναι να αρχίσετε να εξοικονομείτε τα Super Credits σας. Με την ισορροπία μεταξύ των Warbonds του Helldivers 2 και των συνεχών επιδιορθώσεων πάντα στο μυαλό της Arrowhead, το επόμενο μεγάλο patch φαίνεται να παρέχει σε και τα δύο μέτωπα.

Θα βρείτε τις πλήρεις σημειώσεις για το patch 01.000.300 εδώ.

Με αυτές τις αλλαγές, ίσως να θελήσετε να απολαύσετέ για μια τελευταία φορά αυτά τα καλά όπλα του Helldivers 2 πριν γίνει το nerf και μειώσουν τα πυρομαχικά τους. Αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι τα stratagems του Helldivers 2 θα παραμείνουν ανέπαφα.

Πηγή: pcgamesn

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS