ΑρχικήinvestigationsRansomware Landscape in Greece 2024: Έρευνα ετοιμότητας και ανταπόκρισης

Ransomware Landscape in Greece 2024: Έρευνα ετοιμότητας και ανταπόκρισης

 «Ransomware Landscape in Greece 2024», μια διαφωτιστική έρευνα αναφορικά με την ετοιμότητα και ανταπόκριση των ελληνικών επιχειρήσεων σε επιθέσεις Ransomware που στοχεύει στην κατανόηση των απειλών του κυβερνοχώρο με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες καθημερινά δεκάδες εταιρείες.

Σε μια εποχή όπου η ψηφιακή ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, η έρευνα εμβαθύνει στην καρδιά του ransomware, ρίχνοντας φως στην επικράτηση, τον αντίκτυπό του και τις στρατηγικές άμυνας που εφαρμόζουν οι ελληνικές εταιρείες. Με ιδιαίτερη εστίαση στην κατανόηση της εξελισσόμενης φύσης του ransomware, η έρευνά μας στοχεύει να εξοπλίσει τις επιχειρήσεις με ανεκτίμητες γνώσεις για να ενισχύσουν την άμυνά τους και να προστατέψουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία.

Η έρευνα είναι ανώνυμη και διαρκεί 2 λεπτά. Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και θα συμβάλει στη διαμόρφωση μιας εμπεριστατωμένης εικόνας για το τοπίο της κυβερνοασφάλειας στην Ελλάδα.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ

Σύμφωνα με την Statista, το 2023 πάνω από το 72% των επιχειρήσεων παγκοσμίως επηρεάστηκαν από επιθέσεις ransomware. Ο αριθμός αυτός δείχνει την συνεχή αυξητική τάση των επιθέσεων ransomware σε παγκόσμιο επίπεδο. Σκοπός της έρευνας “Ransomware Landscape in Greece 2024” που πραγματοποιεί το SecNews είναι η αξιολόγηση της ετοιμότητας και των στρατηγικών απόκρισης των Ελληνικών εταιρειών και οργανισμών σε επιθέσεις ransomware.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβερνοασφάλεια είναι ένα από τα ζητήματα κορυφαίας σημασίας για τις σύγχρονες επιχειρήσεις και εμείς αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε την πιο ενημερωμένη και εκτεταμένη έρευνα στον τομέα.

Ransomware Landscape in Greece 2024: Έρευνα ετοιμότητας και ανταπόκρισης

Συγκεκριμένα, η έρευνα θα επικεντρωθεί σε διάφορους τομείς όπως οι παρακάτω: 

  • Τάσεις και προκλήσεις στην κυβερνοασφάλεια
  • Η επίδραση των επιθέσεων ransomware στις Ελληνικές επιχειρήσεις
  • Βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας ενάντια σε επιθέσεις ransomware

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας, όπου θα δημοσιευτεί μια λεπτομερής αναφορά με τα στατιστικά στοιχεία, τα κυριότερα συμπεράσματα και τις τάσεις της κυβερνοασφάλειας για το 2024. Επιπλέον, θα υπάρξει η δυνατότητα για τους ενδιαφερόμενους να λάβουν την αναφορά μέσω email, εφόσον έχουν εγγραφεί στη λίστα αλληλογραφίας του SecNews. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα αποτελέσματα και τις εξελίξεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίασης των αποτελεσμάτων σε ειδικά οργανωμένες εκδηλώσεις ή σεμινάρια, όπου ειδικοί του κλάδου θα αναλύσουν και θα συζητήσουν τα αποτελέσματα, προσφέροντας μια πιο βαθιά κατανόηση των τάσεων και των προκλήσεων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS