About SecNews

Το SecNews είναι ένα global tech blog. Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση του κοινού για breaking news στο χώρο της ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων από την Ελλάδα και τον κόσμο, τα IT trends, hacking news και η παροχή συμβουλών για την προστασία των online data και της online ζωή σας.

Οι business technology professionals ενημερώνονται για επίκαιρα θέματα που σχετίζονται με τον τομέα της πληροφορικής και της τεχνολογίας. Viral videos με την πιο hot θεματολογία καθώς και tips για να παραμένετε ασφαλείς.

Tech news, cyber security news, viral news, top reviews, tech videos, investigations και interviews σε πραγματικό χρόνο. Δημοσιεύσεις χωρίς “γλυκόλογα”, με κρίση και έρευνα σε θέματα ασφαλείας, διαδικτυακού ακτιβισμού, gadgets, και tweaks για αυτούς που τους ενδιαφέρει ο πειραματισμός.

Στόχος του SecNews δεν είναι να καθιερωθεί σαν σελίδα τεχνολογίας της σειράς, αλλά σαν website υψηλού και διαφορετικού περιεχομένου που αντικατοπτρίζει και απαντάει στις διαδικτυακές ανησυχίες κάθε χρήστη.

REAL TIME ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ:

INET: Έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τα πιο hot τεχνολογικά νέα. Όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης αναφορικά με νέες κυκλοφορίες smartphone, PC, game console, software, gadgets και άλλα.

SECURITY: Άμεση ενημέρωση για hacking επιθέσεις, data breaches σε παγκόσμιο επίπεδο, επικίνδυνες online απάτες, επίδοξους hackers αλλά και security tips, security updates, security bugs και χρήσιμες πληροφορίες για ethical hackers και ειδικούς ασφαλείας.

INVESTIGATIONS: Αποκαλυπτικές, exclusive έρευνες από την ομάδα του SecNews που δημιουργούν αίσθηση και αποτελούν τροφή για σκέψη σχετικά με την online ασφάλεια. Ενδελεχείς αναλύσεις πάνω σε περίπλοκες hacking επιθέσεις.

HOW TO: Συμβουλές, tips και how to άρθρα για IT freaks. Όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με software setups, gadget setups, hardware setups, account setups και άλλα. Μια κατηγορία αφιερωμένη σε όσους είναι νέοι στον κόσμο της τεχνολογίας. Συμβουλές, tips και how to άρθρα που συμπληρώνουν έναν αναλυτικό οδηγό για αρχάριους. Επίσης, πρόκειται για μια κατηγορία αφιερωμένη σε όσους είναι νέοι στον κόσμο της τεχνολογίας. Συμβουλές, tips και how to άρθρα που συμπληρώνουν έναν αναλυτικό οδηγό για αρχάριους.

UPDATES: Ενημέρωση για νέες κυκλοφορίες εκδόσεων λογισμικών συστημάτων και λειτουργικών. Ειδήσεις αναφορικά με νέες ενημερώσεις των δημοφιλέστερων OS του κόσμου. Windows updates, MacOS updates, Android και iOS updates, Linux updates και πολλά άλλα. Ειδήσεις σχετικά με Beta εκδόσεις και ενημερώσεις λειτουργικών που πρέπει να γνωρίζετε. Ενημερωθείτε για κάθε νέα αναβαθμισμένη έκδοση και για όλες τις βελτιώσεις που σας αφορούν.

TOP PICKS: Οι τελευταίες τάσεις και οι καλύτερες επιλογές σε τεχνολογικά είδη, gadgets, λογισμικά, ταινίες, προγράμματα, κινητά, υπολογιστές κ.α. Η λίστα του Top Picks θα σας βοηθήσει να κάντε πάντα την καλύτερη επιλογή σε ότι και αν ψάχνετε. Συλλέγουμε, αναλύουμε και βαθμολογούμε για εσάς όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που υπάρχουν στο κόσμο για να σας παρουσιάσουμε τις κορυφαίες λύσεις.

REVIEWS: Κορυφαίες αξιολογήσεις και αμερόληπτες κριτικές για προϊόντα τεχνολογίας και υπηρεσίες. Εμπιστευτείτε τις εμπεριστατωμένες κριτικές που θα σας βοηθήσουν να αγοράσετε το καλύτερο προϊόν ή υπηρεσία με βάση τις ανάγκες σας. In-depth και hands-on reviews για gadget, τεχνολογικά είδη, νέες υπηρεσίες και hardware.

BUSINESS: Real time ενημέρωση για business technology professionals καθώς και security business news που κάθε εταιρεία οφείλει να γνωρίζει για να παραμένει updated. Συμβουλές ασφαλείας και ενημέρωση σχετικά με σύγχρονες απειλές που στοχεύουν τόσο glodal κολοσσούς όσο και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

SecNews TV: Στo YouTube channel του SecNews θα βρείτε νέα και ειδήσεις τεχνολογίας, έρευνες, IT Security, hacking, tech trends και viral tech videos. Άμεση ενημέρωση για θέματα ασφάλειας και τεχνολογίας, σχολιασμός της επικαιρότητας, παρουσίαση τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, από τον ιντερνετικό αέρα του global tech blog.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail info@secnews.gr (άμεση επικοινωνία 24 ώρες το 24ώρο) και στο τηλέφωνο (εργάσιμες ημέρες και ώρες) +30 2111984444.