Terms of service Όροι χρήσης – Πληροφορίες

Terms of service Όροι χρήσης και Πληροφορίες αναφορικά με την συντακτική και διαχειριστική ομάδα του SecNews.Terms of service

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Όποιος επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να επικοινωνήσει με το SecNews για παράνομη ή επιβλαβή πληροφορία/δεδομένο, προσβλητικό υλικό (κείμενο, εικόνες, πληροφορίες, βίντεο ή δεδομένα) μπορεί να αποστείλει e-mail στο info@secnews.gr για άμεση επικοινωνία 24 ώρες το 24ώρο.

Επιπλέον όποιος το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 211 198 4444.

Εάν το SecNews θεωρήσει ότι η καταγγελία σας – σχετικά με το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί – ευσταθεί, οποιοδήποτε προσβλητικό υλικό θα απομακρυνθεί (κείμενο, εικόνες, πληροφορίες, βίντεο ή δεδομένα).

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΡΘΡΩΝ

Το SecNews δεν επιτρέπει την αυτόματη ανάρτηση κειμένων ή φωτογραφιών. Ελέγχει τα κείμενα που του αποστέλλονται για ορθογραφικά και συντακτικά λάθη και τα διορθώνει πριν από την ανάρτηση τους, χωρίς να αλλοιώνεται το νόημα του κειμένου.  Τα κείμενα και οι φωτογραφίες με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο διαγράφονται και δεν θα αναρτώνται. Επίσης, δεν δημοσιεύει κείμενα ,σχόλια ή ανακοινώσεις αν κρίνει ότι το θέμα τους είναι αυστηρά προσωπικό, περιέχουν στοιχεία που παραβιάζουν την ιδιωτική ζωή προσώπων και δεν αφορούν τους υπόλοιπους αναγνώστες.

‘ΔΕΣΜΟΙ’ (LINKS) ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ (SITES)

Το SecNews δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω “δεσμών”, hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Το SecNews σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το SecNews διατηρεί την ανωνυμία οποιουδήποτε, αναφορικά με καταγγελίες ή αποστολή πληροφοριών. Το SecNews δεν διατηρεί ούτε παρέχει προς τρίτους  IP διευθύνσεις ή προσωπικά δεδομένα επισκεπτών ή καταγγελλόντων που μπορούν να αξιοποιηθούν ή χρησιμοποιηθούν από τρίτους για ταυτοποίηση.

Εφόσον ο αποστολέας της πληροφορίας το επιθυμεί ή κατά την κρίση της συντακτικής ομάδας του SecNews για λόγους διασφάλισης του καταγγέλλοντος, δεν διατηρείται το πρωτότυπο ή αντίγραφο των καταγγελιών καθώς και των πρωτογενών πληροφοριών.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Είναι προφανές ότι η συντακτική ομάδα του SecNews ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ αρκετές κρίσεις και σχόλια που παραθέτουν αναγνώστες στα άρθρα που αναρτούνται. Δημοσιοποιούνται τα σχόλια, ανακοινώσεις ή άρθρα που δεν περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και δεν θίγουν τους συντάκτες ή τρίτους. Δεχόμαστε επίσης καλόβουλη ή κακόβουλη κριτική και σχόλια προς την συντακτική ομάδα του SecNews με σκοπό την συνεχή βελτίωσή μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Εταιρείες, οργανισμοί και διοργανωτές συνεδρίων που επιθυμούν να προβάλουν τις ανακοινώσεις τους μέσω της ιστοσελίδας μας μπορούν να επικοινωνούν επώνυμα είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της e-mail διεύθυνσης επικοινωνίας. Οι ανακοινώσεις πρέπει να συνοδεύονται από το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό. To SecNews διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει ή όχι τις σχετικές ανακοινώσεις.