ΑρχικήUpdatesΠοιές θα είναι οι χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16;

Ποιές θα είναι οι χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16;

Ο αναλυτής της TF Securities, Ming-Chi Kuo, παρουσίασε τις προβλέψεις του για τις χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024.

iphone 16

Σε μια ανάρτηση στο X, ο Ming-Chi Kuo προβλέπει τα χρώματα που θα επιλέξει η Apple για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Πιστεύει ότι τα iPhone 16 και iPhone 16 Plus θα διατηρήσουν τις ίδιες χρωματικές επιλογές με την τρέχουσα σειρά iPhone 15, με μία μόνο εξαίρεση. Τα χρώματα μαύρο, πράσινο, ροζ και μπλε αναμένεται να παραμείνουν παρόμοια με τις υπάρχουσες επιλογές.

Δείτε ακόμα: iPhone: Πώς να καταργήσετε τις προτεινόμενες επαφές στην “κοινή χρήση”;

Ο Kuo πιστεύει ότι το τρέχον ανοιχτό κίτρινο χρώμα στις διαθέσιμες επιλογές θα αντικατασταθεί από αυτό που ονομάζει “λευκό”. Αυτό μπορεί να είναι το χρώμα που η Apple συχνά αναφέρεται ως “Starlight”.

Για τα μοντέλα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, ο Kuo προβλέπει ότι θα διατεθούν σε “Natural Titanium”, “Black Titanium” και “White Titanium”, όπως ισχύει και στα iPhone 15 Pro και Pro Max. Ωστόσο, η τρέχουσα επιλογή “Blue Titanium” θα απορριφθεί.

Η αντικατάσταση του θα είναι πιθανόν μια νέα επιλογή “Titanium Rose”, σύμφωνα με τον Kuo. Ωστόσο, σημειώνει ότι η Apple ενδέχεται να μετονομάσει τις υπάρχουσες επιλογές χρωμάτων, ακόμα κι αν παραμένουν ίδιες με προηγουμένως.

Οι προβλέψεις του υποδηλώνουν, ότι πιθανόν δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον συνολικό εξωτερικό σχεδιασμό των μοντέλων iPhone Pro και iPhone Pro Max. Το AppleInsider έχει αναφέρει στο παρελθόν, ότι η Apple ίσως σχεδιάζει να δώσει σε κάθε μοντέλο της σειράς iPhone 16 το δικό του μοναδικό μέγεθος θήκης.

iphone 16

Σύμφωνα με τις φήμες, το iPhone 16 θα διατηρήσει την παραδοσιακή οθόνη 6,1 ιντσών, ενώ το μοντέλο Plus θα παραμείνει με οθόνη 6,7 ιντσών. Ωστόσο, η οθόνη του iPhone 16 Pro θα αυξηθεί σε 6,3 ίντσες και η οθόνη του Pro Max θα φτάσει στις 6,9 ίντσες.

Διαβάστε επίσης: Εικόνες δείχνουν το μέγεθος του iPhone 16 Pro Max

Η Apple θα παρουσιάσει τη σειρά iPhone 16 σε μια εκδήλωση τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: appleinsider

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS