ΑρχικήHow ToΠώς να αλλάξετε τα χρώματα θέματος στα Google Slides

Πώς να αλλάξετε τα χρώματα θέματος στα Google Slides

Θέλετε να προσθέσετε λίγη γοητεία και προσωπικότητα στις παρουσιάσεις σας στα Google Slides; Θα πρέπει να δοκιμάσετε να αλλάξετε τα χρώματα θέματος της παρουσίασης διαφανειών σας. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε νέο πλαίσιο περιέχει τα ίδια χρώματα φόντου και τα ίδια τελειώματα. Αφού επιλέξετε ένα θέμα, θα μπορείτε στη συνέχεια να το προσαρμόσετε για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη αισθητική δύναμη στις λέξεις και τις εικόνες σας.

Δείτε επίσης: Google Messages: Σταδιακή κυκλοφορία των Screen Effects

Google Slides χρώματα

Αυτές οι ρυθμίσεις θέματος δεν είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν στα Google Slides και είναι αρκετά απλά στοιχεία ελέγχου για να εργαστείτε. Σας παρουσιάζουμε επίσης έναν οδηγό που αναλύει κάθε μέρος της διαδικασίας.

Επιλέξτε ένα θέμα στα Google Slides

Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα σε οποιοδήποτε σημείο της δημιουργίας της παρουσίασής σας. Αλλά αν επιλέξετε ένα από την αρχή, μπορείτε να οπτικοποιήσετε πιο εύκολα τη συνολική εμφάνιση καθώς τοποθετείτε τα στοιχεία σας στις διαφάνειες.

Βήμα 1: Όταν ανοίγετε μια κενή παρουσίαση στα Google Slides, θα πρέπει να βλέπετε την πλαϊνή γραμμή Θέματα ανοιχτή ταυτόχρονα. Εάν όχι, απλώς επιλέξτε μια διαφάνεια και επιλέξτε Θέμα στη γραμμή εργαλείων στην κορυφή.

Βήμα 2: Θα δείτε πάνω από 20 θέματα να εμφανίζονται στην πλαϊνή γραμμή. Μπορείτε να επιλέξετε από βασικές ανοιχτές ή σκούρες, καθημερινές και πολύχρωμες ή κομψές επιλογές. Επιλέξτε αυτό που θέλετε και θα δείτε το slideshow σας να ενημερώνεται αμέσως με το νέο συνδυασμό χρωμάτων, γραμματοσειρές και σχέδιο.

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε το X επάνω δεξιά στην πλαϊνή γραμμή Θέματα για να το κλείσετε.

Δείτε ακόμα: Google Meet: Κρυπτογραφημένες κλήσεις και για χρήστες εκτός Google

Google Slides

Αλλαγή χρωμάτων θέματος στα Google Slides

Όπως η επιλογή ενός θέματος, μπορείτε να προσαρμόσετε το συνδυασμό χρωμάτων μιας παρουσίασης σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επεξεργασίας.

Βήμα 1: Επιλέξτε μια διαφάνεια στην παρουσίασή σας, επιλέξτε την καρτέλα Διαφάνεια και επιλέξτε Επεξεργασία θέματος.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, θα δείτε το Εργαλείο δημιουργίας θεμάτων. Αυτό εμφανίζει όλες τις διαφάνειες στο θέμα κατά μήκος της αριστερής πλευράς, ξεκινώντας από την κύρια διαφάνεια στο επάνω μέρος. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε Μετονομασία στο επάνω μέρος, εάν θέλετε να δώσετε στο θέμα διαφορετικό όνομα.

Βήμα 3: Επιλέξτε μια διαφάνεια για να ξεκινήσετε. Λάβετε υπόψη ότι όταν αλλάζετε τα χρώματα, τα αλλάζει σε κάθε διαφάνεια σε αυτό το θέμα. Επιλέξτε Χρώματα στη γραμμή εργαλείων στο επάνω μέρος.

Βήμα 4: Όταν η πλαϊνή γραμμή εμφανίζεται στα δεξιά, ανοίξτε το αναπτυσσόμενο πλαίσιο Επιλογή χρώματος θέματος.

Δείτε επίσης: 2023: Η Google απέκλεισε 2.28 εκατ. επικίνδυνες εφαρμογές από το Google Play

Βήμα 5: Επιλέξτε ένα από τα χρώματα θέματος που θέλετε να αλλάξετε. Θα δείτε επιλογές όπως κείμενο και φόντο, έμφαση και σύνδεσμος.

Βήμα 6: Στη συνέχεια, μπορείτε να εισάγετε τον δεκαεξαδικό κώδικα, να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο σκίασης, να μετακινήσετε το ρυθμιστικό απόχρωσης ή να επιλέξετε ένα προεπιλεγμένο χρώμα. Θα δείτε την αλλαγή σας αμέσως στις διαφάνειες στα αριστερά στο Εργαλείο δημιουργίας θεμάτων.

Βήμα 7: Όταν ολοκληρώσετε την αλλαγή όλων των χρωμάτων που θέλετε, χρησιμοποιήστε το X επάνω δεξιά για να κλείσετε την πλαϊνή γραμμή και, στη συνέχεια, το X στην επάνω δεξιά γωνία του Εργαλείου δημιουργίας θεμάτων για να το κλείσετε επίσης. Στη συνέχεια, θα επιστρέψετε στην κανονική προβολή για την παρουσίασή σας, όπου μπορείτε να συνεχίσετε την επεξεργασία της παρουσίασης.

Πηγή: digitaltrends

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS