ΑρχικήHow ToΠώς να μεταφέρετε αρχεία και φωτογραφίες από iPhone σε υπολογιστή;

Πώς να μεταφέρετε αρχεία και φωτογραφίες από iPhone σε υπολογιστή;

Υπάρχουν πλέον πολλές μέθοδοι για να μεταφέρετε αρχεία και φωτογραφίες από το iPhone σας σε έναν υπολογιστή.

iphone μεταφορά αρχείων

Ακολουθούν κάποιοι από τους πλέον πιο διαδεδομένους τρόπους:

Χρήση καλωδίου USB: Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB και ανοίξτε τον File Explorer στον υπολογιστή. Το iPhone σας θα αναγνωριστεί ως συσκευή αποθήκευσης, επιτρέποντάς σας να αντιγράψετε και να επικολλήσετε εύκολα φωτογραφίες και άλλα αρχεία από το iPhone στον υπολογιστή σας.

Διαβάστε επίσης: WhatsApp: Θα επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών σε άλλο iPhone χωρίς χρήση του iCloud

Χρήση iCloud: Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στο iCloud, στη συνέχεια πηγαίνετε στον υπολογιστή σας και πραγματοποιήστε είσοδο στην ιστοσελίδα του iCloud για να λάβετε τις φωτογραφίες σας.

Χρήση iTunes: Χρησιμοποιήστε το iTunes για να οργανώσετε και να συγχρονίσετε εύκολα τις φωτογραφίες σας με τον προσωπικό σας υπολογιστή. Απλώς συνδέστε το iPhone σας με τον υπολογιστή, εκκινήστε το iTunes και επιλέξτε τη συσκευή σας. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ποιες φωτογραφίες θέλετε να μεταφέρετε.

Χρήση εφαρμογών μεταφοράς αρχείων:Στο App Store υπάρχει μια πληθώρα εφαρμογών που διευκολύνουν τη μεταφορά αρχείων από το iPhone σε έναν υπολογιστή. Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το Dropbox, το Google Drive και το AirDrop, παρέχοντας εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση αρχείων.

iphone μεταφορά αρχεία

Δείτε περισσότερα: Η δυνατότητα μεταφοράς eSIM του Android λειτουργεί πλέον με περισσότερα smartphone brands

Επιλέξτε τον τρόπο που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις, τις δυνατότητες και τα διαθέσιμα μέσα και υπηρεσίες που έχετε στην κατοχή σας.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS