ΑρχικήinetΗ Microsoft κοινοποιεί προσωρινή επιδιόρθωση για ζητήματα στο Outlook

Η Microsoft κοινοποιεί προσωρινή επιδιόρθωση για ζητήματα στο Outlook

Η Microsoft μοιράστηκε μια προσωρινή επιδιόρθωση για ένα γνωστό πρόβλημα που εμποδίζει τους πελάτες του Microsoft 365 να απαντούν σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη του Outlook Desktop.

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Πώς να αναιρέσετε την αποστολή ενός email;

Microsoft Outlook

Αυτό επιβεβαιώνει τις αναφορές πελατών σχετικά με αυτά τα ζητήματα κατά τη χρήση των κλασικών προγραμμάτων-πελατών του Outlook, που έχουν κοινοποιηθεί στον ιστότοπο της κοινότητας της Microsoft τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με διαδικτυακές αναφορές, η επανεγκατάσταση του Outlook ή η δημιουργία ενός νέου προφίλ για τον επηρεαζόμενο λογαριασμό email αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Όπως εξήγησε η εταιρεία σε ένα έγγραφο υποστήριξης την Πέμπτη, το ζήτημα επηρεάζει μόνο πελάτες του Microsoft 365 στην έκδοση του τρέχοντος καναλιού 2402 (Δόμηση 17328.20142) και νεότερη έκδοση, η οποία κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου.

Επηρεάζει επίσης μόνο όσους πρέπει να απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι κρυπτογραφημένα, χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση μηνυμάτων του Office 365 (OMEv2), που τώρα είναι γνωστή ως κρυπτογράφηση μηνυμάτων Microsoft Purview.

Οι πελάτες που επηρεάζονται θα λάβουν μηνύματα σφάλματος που θα δηλώνουν ότι “το Microsoft Outlook δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ένα μήνυμα με περιορισμένη άδεια” όταν προσπαθούν να απαντήσουν σε μηνύματα χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση Microsoft.

Ως προσωρινή επιδιόρθωση, η Microsoft λέει ότι μπορείτε ακόμα να απαντάτε σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας το νέο Outlook ή το Outlook Web Access (OWA).

Δείτε ακόμα: Η Microsoft κυκλοφορεί επείγουσες ενημερώσεις στο Exchange

Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο την εφαρμογή Outlook Desktop για να απαντήσετε σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε, μπορείτε να επιστρέψετε στην τελευταία λειτουργική έκδοση.

Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε Command Prompt στο πλαίσιο αναζήτησης των Windows, κάντε δεξί κλικ στη Γραμμή εντολών και κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση ως διαχειριστής.

Στη συνέχεια, πρέπει να επικολλήσετε τις ακόλουθες εντολές στο παράθυρο της γραμμής εντολών και να πατήσετε Enter μετά από κάθε μία:

cd %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\ClickToRun
officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.17231.20236\

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft επανέφερε επίσης μια επιδιόρθωση για ένα ζήτημα του Outlook που προκλήθηκε από τις ενημερώσεις ασφαλείας του Δεκεμβρίου του Outlook Desktop που ενεργοποιούσαν εσφαλμένες ειδοποιήσεις ασφαλείας κατά το άνοιγμα αρχείων ημερολογίου ICS.

Δείτε επίσης: Η Microsoft διορθώνει Outlook bug που εμφάνιζε security alerts

Το Outlook είναι ένα πού χρήσιμο εργαλείο. Μία από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες του Microsoft Outlook είναι η διαχείριση των email. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν, να λαμβάνουν και να οργανώνουν τα email τους με ευκολία, χρησιμοποιώντας φακέλους, κατηγορίες και φίλτρα για να διατηρούν την εισερχόμενη αλληλογραφία τους τακτοποιημένη. Το ημερολόγιο του Outlook είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν συναντήσεις, να δημιουργούν υπενθυμίσεις και να διαχειρίζονται τα ραντεβού τους. Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τα ημερολόγιά τους με συναδέλφους και να προγραμματίζουν συναντήσεις με βάση τη διαθεσιμότητα όλων των συμμετεχόντων. Η δυνατότητα διαχείρισης επαφών είναι επίσης πολύ δημοφιλής.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS