ΑρχικήinetΔιαθέσιμη η προεπισκόπηση του Microsoft Office LTSC 2024

Διαθέσιμη η προεπισκόπηση του Microsoft Office LTSC 2024

Μια προεπισκόπηση του Microsoft Office LTSC 2024, μιας έκδοσης του Office volume-licensed και διαρκούς χρήσης για εμπορικούς πελάτες, είναι πλέον διαθέσιμη για χρήστες Windows και macOS.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διορθώνει τα σφάλματα συνδεσιμότητας στην είσοδο του Office

Microsoft Office LTSC

Αυτή η εμπορική προεπισκόπηση του καναλιού μακροπρόθεσμης εξυπηρέτησης του Microsoft Office (LTSC), συνοδεύεται από τα ίδια δικαιώματα αδειοδότησης και χρήσης με το Office LTSC 2021 και προορίζεται ειδικά για οργανισμούς που χρησιμοποιούν συσκευές που δεν μπορούν να ενημερωθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, που δεν έχουν συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο και ειδικότερα συστήματα όπως ο ιατρικός εξοπλισμός.

Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο, το Office LTSC 2024 θα έχει λιγότερες δυνατότητες από τη σουίτα εφαρμογών Microsoft 365 και θα βελτιώσει τις λειτουργίες που εισήχθησαν σε προηγούμενες επαναλήψεις.

Οι αξιοσημείωτες βελτιώσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένη απόδοση, ασφάλεια και προσβασιμότητα σε όλη την πλατφόρμα, διευρυμένες επιλογές δημιουργίας συσκέψεων και καλύτερες δυνατότητες αναζήτησης στο Outlook και μια μακρά λίστα νέων λειτουργιών του Excel, συμπεριλαμβανομένων των Dynamic Charts και Arrays.

Ωστόσο, το Office LTSC 2024 δεν θα ομαδοποιεί πλέον τον Microsoft Publisher, ο οποίος σύντομα θα αποσυρθεί, και την εφαρμογή Microsoft Teams, που είναι πλέον διαθέσιμη ως ξεχωριστή λήψη.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Office και Teams θα προσφέρονται ξεχωριστά

Το πρόγραμμα προεπισκόπησης περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Microsoft Office LTSC Professional Plus 2024 (περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote και Access)
  • Microsoft Office LTSC Standard για Mac 2024 (περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote)
  • Microsoft Project Professional 2024
  • Microsoft Visio Professional 2024
  • Office LTSC 2024 για εμπορική προεπισκόπηση, προεπισκόπηση Visio 2024 και προεπισκόπηση Project 2024

Το Office LTSC 2024 θα περιλαμβάνει λειτουργίες από προηγούμενες εκδόσεις του Office, καθώς και ένα υποσύνολο νέων λειτουργιών που είναι ήδη διαθέσιμες στις Εφαρμογές Microsoft 365 για επιχειρήσεις“, δήλωσε η Microsoft.

Λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης και ενεργοποίησης των προεπισκοπήσεων του Office LTSC, του Project και του Visio σε μια συσκευή Windows είναι διαθέσιμες στη σελίδα υποστήριξης Install Office LTSC Preview, ενώ οι χρήστες Mac μπορούν να λάβουν οδηγίες για την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση της προεπισκόπησης στην σελίδα Overview of Office LTSC for Mac Preview.

Δείτε επίσης: Microsoft Patch Tuesday Σεπτεμβρίου 2023: Διορθώνει 59 ευπάθειες

Το Microsoft Office, προσφέρει μια σειρά από εργαλεία που μπορούν να βελτιώσουν την οργάνωση και διαχείριση των εργασιών. Για παράδειγμα, το Microsoft Outlook μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση των email, την οργάνωση των συναντήσεων και την παρακολούθηση των εργασιών. Το Microsoft Excel, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάλυση δεδομένων και την εκπόνηση αναφορών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προγραμμάτων, την παρακολούθηση των προόδων των εργασιών και την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Το Microsoft Word είναι ένα άλλο σημαντικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση των εργασιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία εγγράφων, την επεξεργασία κειμένου και τη δημιουργία προτύπων. Τέλος, το Microsoft Teams είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας που επιτρέπει την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS