ΑρχικήUpdatesAdobe Express για Android: Generative AI σε φωτογραφία & βίντεο

Adobe Express για Android: Generative AI σε φωτογραφία & βίντεο

Adobe Express Android
Generative AI

Μετά από μια περίοδο στην πρόωρη έκδοση (beta), το Adobe Express κυκλοφόρησε πλήρως στο Android, φέρνοντας τη Firefly generative AI στους χρήστες κινητών.

Το Adobe Express είναι πιο γνωστό ως εφαρμογή για desktops. Κάποια στιγμή το περασμένο έτος, η εφαρμογή επεξεργασίας άρχισε να ενσωματώνει την μηχανή Firefly της Adobe, ο οποίος χειρίζεται ένα σύνολο χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης που πολλοί δημιουργοί αρχίζουν να τραβιούνται. Φέτος, η Adobe αποφάσισε να φέρει την εφαρμογή επιφάνειας εργασίας στον κόσμο των smartphones και κυκλοφόρησε την beta έκδοση του Adobe Express.

Δείτε επίσης: Η Adobe κυκλοφόρησε τον AI Assistant της

Στις 17 Απριλίου, η εφαρμογή Adobe Express στο Android και στο iOS έγινε πλήρως λειτουργική, φέρνοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο της Firefly AI στον κόσμο των κινητών. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία εικόνων από το μηδέν ή την επεξεργασία εικόνων με generative λειτουργίες συμπλήρωσης και αφαίρεσης.

Δείτε ακόμα: ChatGPT: Το AI chatbot έρχεται στα ακουστικά της Nothing

Τα generative AI εργαλεία επεξεργασίας έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλή καθώς η τεχνητή νοημοσύνη έχει ενσωματωθεί στη ζωή πολλών χρηστών τα τελευταία χρόνια. Τα εργαλεία της Adobe δεν διαφέρουν πολύ από αυτά που μπορείτε να βρείτε στα τηλέφωνα Android, όπως το Google Pixel 8 ή το Galaxy S24. Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι τα εργαλεία της Adobe είναι λίγο πιο αναπτυγμένα και προσφέρουν μια ροή εργασίας που είναι κατασκευασμένη για developers και δημιουργούς.

Adobe Express Android
Generative AI

Η εφαρμογή Adobe Express για Android φέρνει επίσης ένα σύνολο επιλογών για τους επεξεργαστές βίντεο. Από τη βάση υπαρχόντων βίντεο, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν το πρωτότυπο περιεχόμενο σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ως προϊόν της Adobe, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη εργαλείων και πόρων, που είναι εξαιρετικά σημαντική σε αυτό το προσφερόμενο φορητό επίπεδο.

Δείτε επίσης: Το Delta Game Emulator είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store

Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής, οι χρήστες θα πρέπει να συνδεθούν ή να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό. Η πλειοψηφία των χαρακτηριστικών του Adobe Express είναι κλειδωμένα πίσω από μια συνδρομή των $12,39/μήνα, αλλά μερικά από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Android μπορούν να αποκτηθούν και να χρησιμοποιηθούν δωρεάν.

Πηγή: 9to5google

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS