ΑρχικήUpdatesΤο Samsung One UI 6.1 κάνει το ντεμπούτο του με Galaxy AI

Το Samsung One UI 6.1 κάνει το ντεμπούτο του με Galaxy AI

Η Samsung θα κυκλοφορήσει τη σημαντική αναβάθμιση του One UI 6.1 από την Πέμπτη (28 Μαρτίου), παρέχοντας το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης σε χρήστες στις ΗΠΑ.

Samsung One UI 6.1

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, οι κάτοχοι προηγούμενων συσκευών της Samsung πρέπει να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη λήψη και εγκατάσταση της επερχόμενης ενημέρωσης. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip 5, Fold 5 και Tab S9. Με αυτήν την ενημέρωση, οι συσκευές προηγούμενης γενιάς πλησιάζουν περισσότερο στην εμπειρία της σειράς Galaxy S24.

Διαβάστε ακόμη: Τα Galaxy A35 και Galaxy A55 έρχονται με Gorilla Glass Victus+

Η νέα έκδοση του One UI, η 6.1, συνοδεύεται από το λογισμικό Galaxy AI της Samsung, προσφέροντας πληθώρα λειτουργιών στη συσκευή. Το άνοιγμα στην αναζήτηση ξεκινά από το “Κύκλος στην Αναζήτηση” της Google. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση βασισμένη σε οτιδήποτε στις συσκευές τους Android, χωρίς την ανάγκη να μεταβούν στον Chrome ή σε άλλη εφαρμογή της Google.

Οι χρήστες παλαιότερων συσκευών τώρα μπορούν να κυκλώνουν, να σχολιάζουν, να επισημαίνουν ή να ακουμπούν στοιχεία σε εικόνες για να ανακαλύψουν περισσότερες πληροφορίες μέσω της Αναζήτησης Google. Ακόμα, μπορείτε να διατυπώσετε τη δική σας ερώτηση για να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας.

Το Live Translate (Ζωντανή Μετάφραση) προσφέρεται μέσω του One UI 6.1, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν μεταφράσεις σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων.

Το Chat Assist και το Generative Edit της Samsung προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες για τους κατόχους συσκευών Galaxy. Το Chat Assist, διαθέσιμο μέσω του πληκτρολογίου Samsung, βοηθά τους χρήστες να ρυθμίσουν τον ήχο των μηνυμάτων τους και να μεταφράσουν μηνύματα σε 13 γλώσσες. Η εισαγωγή του Generative Edit επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις φωτογραφίες τους με δυνατότητες όπως αλλαγή μεγέθους και αφαίρεση, χρησιμοποιώντας εργαλεία AI για βελτιώσεις στην εικόνα.

Το Galaxy AI θα αρχίσει να κυκλοφορεί μέσω του One UI 6.1 στις 28 Μαρτίου σε προηγούμενες γενιές συσκευών. Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για συσκευές που πωλούνται μέσω διαφόρων φορέων, όπως η AT&T, η T-Mobile, η Verizon και η USCC.

Επιπλέον, οι συσκευές που αγοράζονται από την Amazon, τη Best Buy και άλλους λιανοπωλητές θα λάβουν επίσης την αναβάθμιση.

Samsung One UI 6.1

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy: Προβλήματα Android Auto μετά την ενημέρωση One UI 6;

Η Samsung επιβεβαιώνει στη δήλωσή της ότι ορισμένες λειτουργίες του Galaxy AI, όπως το Circle to Search, απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εταιρεία ενημερώνει επίσης τους χρήστες ότι οι υπηρεσίες της Galaxy AI είναι δωρεάν, αλλά από το 2026 σχεδιάζει να επιβάλλει μια χρέωση.

Πηγή: androidcentral

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS