ΑρχικήUpdatesApple: Αναμένεται νέα ενημέρωση iOS 17.4.1

Apple: Αναμένεται νέα ενημέρωση iOS 17.4.1

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, η ενημέρωση της Apple 17.4.1 για iOS και iPadOS αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες με αριθμό έκδοσης 21E235.

apple ενημέρωση

Σύμφωνα με αναφορές του MacRumors, η Apple δοκιμάζει εσωτερικά το iOS 17.4.1. Αυτή η μικρή ενημέρωση για το iPhone αναμένεται να διορθώσει λάθη λογισμικού και ευπάθειες ασφάλειας. Δεν είναι σαφές εάν η ενημέρωση θα περιλαμβάνει και άλλες αλλαγές.

Η νέα νημέρωση iOS 17.4.1 που κυλοφορεί η Apple προσφέρει μερικές σημαντικές αλλαγές στο front-end για τους χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ των βελτιώσεων περιλαμβάνεται η δυνατότητα πλευρικής φόρτωσης εφαρμογών στο iPhone και η δυνατότητα εγκατάστασης third-party καταστημάτων εφαρμογών με τα δικά τους συστήματα πληρωμών. Παρόλο που η Apple έχει προγραμματίσει πολλές νέες δυνατότητες για το iOS 17, η επερχόμενη ενημέρωση iOS 17.4.1 δεν θα περιλαμβάνει σημαντικές αλλαγές στο iPhone.

Διαβάστε επίσης: Η Cisco διορθώνει κρίσιμες ευπάθειες στο IOS XR software

Όπως αναμενόταν, η Apple δοκιμάζει επίσης εσωτερικά το iOS 17.5 και η πρώτη έκδοση beta αυτής της ενημέρωσης αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε σύντομα μια ενημέρωση στο macOS 14.4.1 για τα Mac, καθώς έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα στην έκδοση macOS 14.4 που σχετίζονται με USB, Java, Bluetooth, εκτυπωτές, πρόσθετα ήχου και άλλα.

Πηγή: macrumors

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS