ΑρχικήgamingΗ επιστροφή στη φρίκη του '98: Resident Evil 2 Remake με κλασικά...

Η επιστροφή στη φρίκη του ’98: Resident Evil 2 Remake με κλασικά χειριστήρια κάμερας!

Το mod του Resident Evil 2 Remake επαναφέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα του πρωτότυπου παιχνιδιού με αυθεντικά χειριστήρια και σταθερή κάμερα.

Το mod του Resident Evil 2 Remake επαναφέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα του πρωτότυπου παιχνιδιού με αυθεντικά χειριστήρια και σταθερή κάμερα.

Πέντε χρόνια στη διαδικασία, το Resident Evil 2 Remake mod που προσθέτει παλιού τύπου σταθερά χειριστήρια κάμερας είναι τελικά διαθέσιμο για να σε τρομάξει όπως το 1998.

Μην με παρεξηγείς, το 2019 remake του Resident Evil 2, με την οπτική τρίτου προσώπου πάνω από τον ώμο, είναι ένα από τα αγαπημένα μου σύγχρονα παιχνίδια τρόμου, αλλά αυτό που είναι μοναδικό στον κλασικό Resident Evil είναι ότι η κάμερα και τα χειριστήρια μόνα τους προκαλούν τόσο μεγάλο φόβο.

Δείτε επίσης: Το Kingdom Hearts 4 γιορτάζει το Final Fantasy 7 Rebirth

Υπάρχει μια επιχειρηματική προσπάθεια να γίνει ότι η Capcom ίσως να έχει σχεδιάσει τα αρχικά παιχνίδια Resident Evil με μια σταθερή κάμερα και χειριστήρια τύπου τανκ τουλάχιστον εν μέρει λόγω περιορισμών υλικού – αν και ο σκηνοθέτης Shinji Mikami είπε στο Game Pro Magazine το 1996 ότι αυτή ήταν μια καλλιτεχνική επιλογή – αλλά παρόλα αυτά, ο φόβος του άγνωστου, η έλλειψη απόλυτης ελευθερίας ελέγχου και η ικανότητα της οπτικής να επισημαίνει συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης κάνουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού μοναδικά τρομακτικό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου συνάντηση με ένα Licker, και πιστεύω ότι πολλά από αυτά οφείλονται στη σταθερή κάμερα.

Τώρα, μπορείς να απολαύσεις τις σύγχρονες βελτιώσεις του Resident Evil 2 Remake με τα πιο τρομακτικά χειριστήρια του πρωτότυπου παιχνιδιού με αυτό το mod από τον alphaZomega. “Αυτό είναι ένα mod REFramework που σας επιτρέπει να παίξετε το Resident Evil 2 Remake με σταθερή κάμερα, φέρνοντας πίσω το γεύμα του αρχικού gameplay από το παιχνίδι του 1998 για το PlayStation,” διαβάζει η περιγραφή.

Δείτε ακόμα: Silent Hill 2 Remake: Νέο Trailer Ξεδιπλώνει το Gameplay

Σύμφωνα με τον δημιουργό του mod, όπως και στα παλιά παιχνίδια Resident Evil, το παιχνίδι θα ξεκινήσει με μια κάμερα που είναι σταθερά στηριγμένη στη σκηνή, και μετά, όταν σου δίνεται η ελευθερία να κινηθείς, η κάμερα θα μετατοπίσει τις οπτικές στις περιοχές όταν αφήνεις μια συγκεκριμένη περιοχή σε “μια ομαλή ακολουθία.” Το mod περιλαμβάνει περισσότερες από 1.700 σταθερές κάμερες “όλες προσεκτικά τοποθετημένες,” επιτρέποντάς σου να παίξεις όλο το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε επίσης: Το Street Fighter 6 διαφημίζει την κυκλοφορία του Akuma

Το προεπιλεγμένο σχήμα ελέγχου κινεί τον χαρακτήρα σας σχετικά με την κάμερα, που σημαίνει ότι θα κινείσαι στην κατεύθυνση που πατάτε ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που κοιτάει ο χαρακτήρας. Και τέλος, πιστός στα κλασικά, τα tank controls του mod σημαίνουν ότι κινείσαι κυριολεκτικά σαν ένα τανκ, κάνοντας μεγάλες στροφές σταματώντας εντελώς και χρησιμοποιώντας τα αριστερά και δεξιά εισόδους για να γυρίσεις τον χαρακτήρα σου και μετά πάνω και κάτω για να κινηθείς πραγματικά. Ωστόσο, “αν μισείς αυτό, οι εντολές ελέγχου είναι πολύ προσαρμόσιμες στις επιλογές του mod.”

Πηγή πληροφοριών: gamesradar.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS