ΑρχικήGamingΤο Kingdom Hearts 4 γιορτάζει το Final Fantasy 7 Rebirth

Το Kingdom Hearts 4 γιορτάζει το Final Fantasy 7 Rebirth

Kingdom Hearts 4
Fantasy 7 Rebirth

Μπορεί μόλις να είδαμε μια πρόσφατη εικόνα του Kingdom Hearts 4 (κατά κάποιο τρόπο) με τη μορφή μιας ανάρτησης στα social media και συγκεκριμένα στο X που γιορτάζει την κυκλοφορία του Final Fantasy 7 Rebirth.

Ακόμη και ο Sora είναι ενθουσιασμένος για το Final Fantasy 7 Rebirth.

Δείτε επίσης: Το Final Fantasy 7 Rebirth έρχεται πλήρως αναγεννημένο!

Νωρίτερα σήμερα, ο επίσημος λογαριασμός του Kingdom Hearts στο Twitter δημοσίευσε μια εικόνα του Sora να βρίσκεται (πιθανότατα) στους δρόμους του Shibuya, ρίχνοντας μια ματιά σε διάφορες γιγαντοοθόνες διαφήμισης με τον Sephiroth. Ο λόγος που η εικόνα αυτή θεωρείτε ώς μια ματιά στο Kingdom Hearts 4, είναι ότι διαδραματίζεται στο Quadratum, την πολυσύχναστη πόλη όπου θα λάβει χώρα η συνέχεια.

Αυτό διαπιστώνεται επειδή η διασταύρωση στην οποία βρίσκεται ο Sora, με το κτίριο 104 στο παρασκήνιο, είναι μια από τις λίγες πραγματικές εικόνες που έχουμε δει από το Quadratum. Το σκηνικό βασίζεται στο Τόκιο, ειδικότερα στην περιοχή Shibuya.

Δείτε ακόμα: Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Μάρτιο

Μια μικρή γλυκιά πινελιά της εικόνας αναφέρεται σε μια διαφήμιση από την  πραγματική ζωής που λαμβάνει χώρα αυτήν τη στιγμή στο Shibuya, με το Final Fantasy VII Rebirth να κατακτά διάφορες αφίσες και οθόνες, όπως απαθανατίστηκε από τον @Genki_JPN στο X/Twitter παρακάτω.

Δεν αποτελεί και κάτι το πολύ σπουδαίο, αλλά είναι το πιο πρόσφατο κομμάτι που έχουμε πάρει για το Kingdom Hearts 4, με τη Square Enix να ανακοινώνει επίσημα τη συνέχεια (sequel) το 2022. Πήραμε ένα τρέιλερ τότε, αλλά λίγες πληροφορίες έκτοτε, συμπεριλαμβανομένου ενός παραθύρου κυκλοφορίας.

Το Final Fantasy VII Rebirth, εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε επίσημα στο PlayStation 5 χτές, οπότε οι fans μόλις αρχίζουν να εξερευνούν τον κόσμο του.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το αναλυτικό μας άρθρο για το Remake.

Πηγή: ign

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS