ΑρχικήGamingΤο Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε - Δείτε το νέο τρέιλερ

Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε – Δείτε το νέο τρέιλερ

Η Square Enix ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάπτυξη του Kingdom Hearts IV, που είναι η επόμενη προσθήκη στη μακροχρόνια σειρά RPG της Disney. Η είδηση ​​ήρθε ως μέρος μιας εκδήλωσης εορτασμού της 20ης επετείου και περιελάμβανε την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε - Δείτε το νέο τρέιλερ
Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε – Δείτε το νέο τρέιλερ

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Έρχεται σύντομα σε PC, PS4, PS5 και Xbox!

Το Kingdom Hearts IV ξεκινά μια νέα ιστορία για το franchise, το Lost Master Arc. Ο Sora επιστρέφει, αν και όπως θα δείτε στο τρέιλερ και τα στιγμιότυπα οθόνης, έχει μια νέα και διαφορετική εμφάνιση. Το τμήμα του Kingdom Hearts IV για το Lost Master Arc στο τρέιλερ ξεκινά περίπου στο 4:05. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Το τρέιλερ παρουσιάζει μερικές σύντομες στιγμές του παιχνιδιού καθώς ο Sora έρχεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο τέρας στη μέση του δρόμου. Αυτή η νέα τοποθεσία είναι το Quadratum, το οποίο η Square Enix περιγράφει ως μια μεγάλη, εκτεταμένη πόλη σε έναν πανέμορφο, ρεαλιστικό κόσμο που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει προβληθεί μέχρι τώρα στο Kingdοm Hearts.

Δεν κοινοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Quadratum ή το συνολικό gameplay ή την ιστορία. Ο Donald και ο Goofy επιστρέφουν και οι δύο στο Kingdom Hearts IV και θα παρουσιαστεί επίσης ένας μυστηριώδης νέος χαρακτήρας που ονομάζεται Strelitzia.

Δείτε επίσης: Το Final Fantasy XIV συνεχίζει τα free trials μετά από παύση δύο μηνών

Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε - Δείτε το νέο τρέιλερ
Το Kingdom Hearts IV ανακοινώθηκε – Δείτε το νέο τρέιλερ

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις πλατφόρμες για τις οποίες θα είναι διαθέσιμο το Kingdom Hearts IV, αν και το Kingdοm Hearts 3 κυκλοφόρησε τελικά για τις πλατφόρμες PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch, με το τελευταίο να είναι μια έκδοση σε ροή cloud. Ομοίως, δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την επόμενη προσθήκη στη σειρά, η Square Enix χρησιμοποίησε την επετειακή εκδήλωση για να ανακοινώσει ένα νέο παιχνίδι για κινητά που ονομάζεται Kingdom Hearts Missing-Link για iOS και Android, το οποίο μπορεί επίσης να δει κανείς στο μοντάζ του τρέιλερ παραπάνω.

Πηγή: gamespot.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS