ΑρχικήgamingΤο Final Fantasy XIV συνεχίζει τα free trials μετά από παύση δύο...

Το Final Fantasy XIV συνεχίζει τα free trials μετά από παύση δύο μηνών

Το Final Fantasy XIV θα συνεχίσει τα free trials του από τις 22 Φεβρουαρίου (σήμερα δηλαδή), περισσότερο από δύο μήνες αφότου η Square Enix σταμάτησε να τα προσφέρει για να μειώσει το player load μετά την απίστευτα δημοφιλή επέκταση του Endwalker. Τα νέα προέρχονται από το τελευταίο Letter from the Producer Livestream του FFXIV από τον σκηνοθέτη και παραγωγό Naoki Yoshida που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο, μέσω του NME.

Δείτε επίσης: Epic games: Προσλαμβάνει χιλιάδες υπαλλήλους για πλήρη απασχόληση

Final Fantasy XIV

Το Final Fantasy XIV έχει μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή για νέους παίκτες, επιτρέποντάς τους να παίξουν ολόκληρη τη βασική κυκλοφορία του A Realm Reborn και την επέκταση Heavensward για όσο χρόνο θέλουν.

Δείτε επίσης: Horizon: Forbidden West, ένα παιχνίδι διασκεδαστικό για όλους

Final Fantasy XIV

Δείτε επίσης: Street Fighter 6: Επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του

Το Endwalker ήταν πολύ δημοφιλές όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο. Η δοκιμή δεν περιλαμβάνει στην πραγματικότητα πρόσβαση στην πιο πρόσφατη επέκταση. Ωστόσο, οι servers του παιχνιδιού δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν επαρκώς τον συνδυασμό των ανθρώπων που βιάζονται να παίξουν το νέο περιεχόμενο και ενός νέου κύματος νέων παικτών που ήθελαν το free trial. Η Square Enix αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά να πουλά το παιχνίδι και φυσικά σταμάτησε και το free trialν, σε μια προσπάθεια να βεβαιωθεί ότι θα μπορούσαν να μπουν οι υπάρχοντες παίκτες. Και ενώ οι πωλήσεις του παιχνιδιού ξεκίνησαν ξανά τον Ιανουάριο, η δωρεάν δοκιμή μέχρι και σήμερα δεν ήταν διαθέσιμη.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS