ΑρχικήReviewsFIFA 22: Έρχεται τον Οκτώβρη και υπόσχεται πιο ρεαλιστικό gameplay

FIFA 22: Έρχεται τον Οκτώβρη και υπόσχεται πιο ρεαλιστικό gameplay

Η δημοσίευση της EA παρουσίασε το FIFA 22 και το κεντρικό του κομμάτι είναι ένα νέο σύστημα “HyperMotion” που σύμφωνα με πληροφορίες παρέχει πιο ρεαλιστικό animation και gameplay όταν παίζετε σε PlayStation 5, Xbox Series X / S ή Google Stadia. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί machine learning για να παράγει animations σε πραγματικό χρόνο, οδηγώντας σε πιο «οργανική» κίνηση.

FIFA 22

Δείτε επίσης: Tencent: Έχουμε τρόπο να ελέγχουμε πόση ώρα παίζουν games οι ανήλικοι

Το εξώφυλλο του FIFA 22 θα κοσμεί για δεύτερη χρονιά ο Γάλλος σούπερ σταρ Kylian Mbappé της Paris Saint-Germain.

Επίσης, το παιχνίδι έρχεται σε PS4, Xbox One και PC (μέσω Origin και Steam). Ένα FIFA 22 Legacy Edition έρχεται στο Nintendo Switch, αν και η EA δεν περιέγραψε τις διαφορές.

Δείτε επίσης: Η Epic Games ξεκινάει εκ νέου αγωγή εναντίον της Apple

Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλες σημαντικές αλλαγές ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε. Η EA υπαινίχθηκε μια «ολοκληρωμένη» ανανέωση του συστήματος των τερματοφυλάκων, μια νέα εμπειρία δημιουργίας club στο Career Mode, «επαναπροσδιορίστηκε» το Volta Football και ένα σετ αντικειμένων FIFA Ultimate Team Heroes που αντιπροσωπεύει τις ιστορίες των θρυλικών παικτών.

Το FIFA 22 θα κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

Δείτε επίσης: Το Assassin’s Creed της Ubisoft θα μετατραπεί σε service game

Είναι προφανές ότι η EA δεν είναι απολύτως έτοιμη να αφήσει την υποστήριξη για κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Αυτό δεν μας προκαλεί έκπληξη, δεδομένης τόσο της μεγαλύτερης βάσης παικτών όσο και των ελλείψεων που περιορίζουν τον αριθμό των κατόχων PS5 και Xbox Series. Ωστόσο, είναι σαφές ότι ο γίγαντας του gaming θέλει να προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο για παιχνίδι σε νεότερα μηχανήματα. Μην εκπλαγείτε εάν το FIFA 23 δεν θα παίζει σε PS4 και Xbox One.

Πηγή πληροφοριών: finance.yahoo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS