ΑρχικήgamingNetflix: Τα 5 νέα παιχνίδια που έρχονται το Μάιο!

Netflix: Τα 5 νέα παιχνίδια που έρχονται το Μάιο!

Πέντε νέα παιχνίδια για mobile συσκευές έρχονται αποκλειστικά στο Netflix τον Μάιο. Πρόκειται για τα Sonic Mania Plus της SEGA, Braid του Jonathan Blow (Anniversary Edition), Paper Trail και Katana Zero. Επιπλέον, προστίθεται το Netflix Stories: Virgin River.

Τα παιχνίδια του Netflix περιλαμβάνονται σε όλες τις συνδρομές χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα παιχνίδια Netflix που έρχονται το Μάιο:

Sonic Mania Plus

Το πρώτο από τα νέα παιχνίδια του Netflix, είναι το Sonic Mania Plus που κυκλοφόρησε χθες, 7 Μαΐου. «Τρέξτε, πηδήξτε και μαζέψτε χρυσά δαχτυλίδια ως Sonic, Tails ή Knuckles», αναφέρει το Netflix στην περιγραφή του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι δημοφιλές εδώ και πολλά χρόνια και διαθέτει αρκετά στοιχεία (π.χ. πασχαλινά αυγά) από παλαιότερα παιχνίδια Sonic, δημιουργώντας μια αίσθηση νοσταλγίας. Ιδανικό για τους παλιούς θαυμαστές αλλά και για νέους gamers!

Δείτε επίσης: Οι συνδρομητές του Netflix ξεπέρασαν τα 270 εκατομμύρια

Braid, Anniversary Edition

Το Braid έρχεται στο Netflix στις 14 Μαΐου. Ταξιδέψτε μέσα από μια σειρά διασυνδεδεμένων κόσμων όπου ο χρόνος συμπεριφέρεται περίεργα. Το Anniversary Edition του βραβευμένου platformer περιέχει 40 νέα επίπεδα (συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικού για τα μέλη του Netflix), γραφικά υψηλής ανάλυσης, νέα ηχητικά εφέ και εκτενή ηχητικό σχολιασμό.

Paper Trail

Επόμενο στη σειρά (21 Μαΐου) είναι το Paper Trail, ένα παιχνίδι τύπου παζλ, που αναδείχθηκε “Καλύτερο παιχνίδι για κινητά” στο Tokyo Game Show. Η ηρωίδα του παιχνιδιού είναι η Paige, που φεύγει από το σπίτι για πρώτη φορά για να συνεχίσει τις σπουδές της. Σε αυτό το ταξίδι, οι gamers θα ανακαλύψουν μυστικά, θα εξερευνήσουν νέες περιοχές, θα συναντήσουν χαρακτήρες και θα λύσουν διάφορα παζλ. Ένα από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια του Netflix αυτό το μήνα.

Δείτε επίσης: Netflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;

Netflix Stories: Virgin River

Το Netflix Stories: Virgin River έρχεται στις 29 Μαΐου. Ένα παιχνίδι γεμάτο ρομαντισμό όπου φτιάχνετε τους δικούς σας χαρακτήρες και αλληλεπιδράστε με άλλους «για να ανακαλύψετε τι λείπει στη ζωή σας: παρέα, πραγμάτωση και, τελικά, αληθινή αγάπη».

Katana Zero

Λατρεμένο για τα γραφικά 16-bit και τη ρετρό αισθητική του, αυτό το παιχνίδι δείχνει έναν σαμουράι (τον gamer) να μάχεται με αντιπάλους και να αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις. «Επιτεθείτε στους εχθρούς με το σπαθί σας – ή οτιδήποτε άλλο έχετε στη διάθεσή σας – και αποφύγετε τα εμπόδια για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο», αναφέρει το Netflix για το τελευταίο από τα παιχνίδια που φέρνει αυτό το μήνα.

Δείτε επίσης: Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

Η προσθήκη νέων παιχνιδιών ενισχύει τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του Netflix, προσφέροντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές. Με την προσθήκη πέντε νέων παιχνιδιών, οι χρήστες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να βρουν παιχνίδια που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντά τους και να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες παιχνιδιού.

Επιπλέον, η προσθήκη νέων παιχνιδιών ενισχύει την ανταγωνιστικότητα του Netflix σε σχέση με άλλες gaming πλατφόρμες.

Πηγή: about.netflix.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS