ΑρχικήinetΤέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

Η απόφαση της Netflix να τερματίσει τη χρέωση μέσω Apple iTunes σηματοδοτεί την αλλαγή στη συνδρομητική βιομηχανία.

Η απόφαση της Netflix να τερματίσει τη χρέωση μέσω Apple iTunes σηματοδοτεί την αλλαγή στη συνδρομητική βιομηχανία.

Η Netflix επιβεβαιώνει στο The Verge ότι έχει ξεκινήσει να αποβάλλει παλαιούς συνδρομητές από τα πλάνα χρέωσης τους μέσω του Apple iTunes και θα τους απαιτήσει να πληρώνουν τη Netflix απευθείας χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα αντί αυτού. Νωρίτερα σήμερα, το The Streamable ανέφερε ότι η Netflix είχε αρχίσει να ενημερώνει τους πελάτες σε “κάποιες περιοχές”, αλλά ο εκπρόσωπος της Netflix, Momo Zhao, επιβεβαιώνει σε εμάς ότι όλα τα “μέλη με το βασικό πλάνο που χρησιμοποιούσαν μέθοδο πληρωμής μέσω iTunes” θα πρέπει να εγγραφούν απευθείας.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε iOS και iPadOS;

Ήταν μια καλή περίοδος για όσους εγγράφηκαν πριν η Netflix σταματήσει να δέχεται συνδρομές μέσω του συστήματος πληρωμών της Apple. Ένα άτομο δήλωσε σήμερα στο X ότι διατήρησε την παλαιότερη τιμή των $9.99 για χρόνια.

Δυστυχώς, αν είστε σαν αυτό το άτομο, θα πρέπει τώρα να ενταχθείτε στο υπόλοιπο μας και είτε να αποδεχτείτε μια αύξηση της τιμής πάνω από $5 για ουσιαστικά το ίδιο πλάνο που είχατε για χρόνια είτε να πληρώσετε $3 λιγότερα από ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα και αφήστε τις διαφημίσεις να σας πλένουν. Ή μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τη σχέση σας με τις υπηρεσίες streaming, που φαίνεται να γίνονται ολοένα και ακριβότερες.

Δείτε ακόμα: Apple Sports: Νέο app για την παρακολούθηση αθλητικών σκορ

Η αλλαγή αποτελεί το τέλος μιας μακράς σαγής — παρόλο που η Apple πρόσθεσε επιλογές συνδρομής στις εφαρμογές των iPhones το 2010, η Netflix δεν τις πρόσθεσε στην εφαρμογή της iOS μέχρι το 2015 επειδή ήταν αντίθετη στο 30% ποσοστό που πήρε η Apple. Το 2018, η Netflix αποφάσισε ότι δεν ήθελε να πληρώνει καθόλου την Apple, εγκαταλείποντας εντελώς τις συνδρομές μέσω εφαρμογής, και ποτέ δεν ξανακοίταξε πίσω.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS