ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε iOS και iPadOS;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Copilot σε iOS και iPadOS;

Το Copilot της Microsoft είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που διατίθεται σε πολλές πλατφόρμες. Δείτε, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αντίπαλο της Microsoft του Siri σε iOS και iPadOS.

microsoft copilot τεχνητή νοημοσύνη

Οι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης βοηθούν στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών παρέχοντας απαντήσεις σε ερωτήσεις που τους κατευθύνετε με κείμενο ή φωνή. Ανταποκρίνονται με πληροφορίες, εικόνες, ταινίες και άλλα μέσα.

Διαβάστε ακόμη: Microsoft: Σημαντικές εξελίξεις για το Microsoft Copilot

Οι περισσότεροι βοηθοί τεχνητής νοημοσύνης που βασίζονται σε κείμενο ή φωνή αναγνωρίζονται ως chatbots. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το chatbot είτε πληκτρολογώντας εντολές είτε μιλώντας, και να λάβετε απάντηση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Το chatbot της Microsoft ονομάζεται Copilot και μπορεί να παρέχει ποικίλες υπηρεσίες. Μπορεί να δημιουργήσει κείμενο, εικόνες με τη χρήση της Generative AI (ή GenAI), να βοηθήσει στην οργάνωση ή ακόμη και στη μαγειρική. Επιπλέον, μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση ή εντοπισμό αντικειμένων, να αναπαράγει μουσική και ακόμη και να συντάξει κωδικό για εσάς.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Copilot που λειτουργεί σε iPhone και iPad, από το App Store στη συσκευή iOS σας. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για Apple Watch ή Apple TV, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Η Microsoft προσφέρει επίσης μια αποκλειστική σελίδα για την εφαρμογή Copilot στον δικό της ιστότοπο.

Αν έχετε λογαριασμό Microsoft, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της εφαρμογής Copilot. Η εφαρμογή θα αποθηκεύει όλα τα προηγούμενα μηνύματά σας και θα τα χρησιμοποιεί για να βελτιστοποιεί τις μελλοντικές απαντήσεις.

Ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό στη Microsoft, το Copilot παραμένει υπέροχα χρήσιμο. Υπάρχουν τρία επίπεδα χρήσης: δωρεάν, πληρωτέο και Enterprise.

Για να αποκτήσετε το Copilot στην iOS συσκευή σας, ανοίξτε το App Store, αναζητήστε το “Copilot” και κατεβάστε το στη συσκευή σας.

Κατά την πρώτη εκτέλεση, θα λάβετε κάποιες επεξηγήσεις και θα δείτε το κουμπί “Συνέχεια”. Κάντε κλικ επάνω του για να μεταβείτε στην κύρια σελίδα του Copilot.

Αν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τις Υπηρεσίες Τοποθεσίας στις ρυθμίσεις της συσκευής σας iOS, θα σας ζητηθεί να το πράξετε. Ίσως να ενδιαφέρεστε – Το Copilot χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας για πράγματα όπως οδηγίες, κοντινά μέρη, καιρικές συνθήκες και άλλα.

Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε το Copilot, θα συνεχίσει να λειτουργεί χάρη στην υπηρεσία υποστήριξης μέσω του Bing της Microsoft, η οποία γνωρίζει πώς να εντοπίζει σχεδόν τα πάντα.

Microsoft Copilot iPadOS

Αφού περάσετε την αρχική οθόνη, θα εμφανιστεί το κύριο παράθυρο Copilot. Στην πάνω αριστερή γωνία υπάρχει ένα κουμπί σύνδεσης, σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη προσέξει.

Δείτε περισσότερα: Η Microsoft δοκιμάζει την Υποστήριξη USB 80Gbps και το Copilot στα Windows 11

Στην επάνω δεξιά γωνία υπάρχει ένα μικρό κουμπί μενού που σάς επιτρέπει να επαναφέρετε τη συνομιλία στην αρχική κατάσταση, για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία. Επίσης, στο κέντρο του παραθύρου εμφανίζονται πολλά προκαθορισμένα κουμπιά προτροπής.

Στο κάτω μέρος του παραθύρου υπάρχει ένα πεδίο εισαγωγής κειμένου, ένα κουμπί για την κάμερα και ένα κουμπί για το μικρόφωνο.

Στο κέντρο του κύριου παραθύρου βρίσκεται το κουμπί “Χρήση GPT-4”, το οποίο σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το GPT-4.

Για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία, μπορείτε επίσης να πατήσετε το μπλε κουμπί “Νέα συνομιλία” στην κάτω αριστερή γωνία, δίπλα στο πεδίο προτροπής. Εάν χρησιμοποιήσετε το κουμπί του μικροφώνου, μπορείτε να δώσετε τις οδηγίες σας μιλώντας στη συσκευή σας.

Αφού στείλετε το μήνυμά σας, το Copilot συνδέεται με τους διακομιστές υποστήριξης της Microsoft Bing, όπου λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη για την επεξεργασία του αιτήματός σας. Συνήθως, εντός λίγων δευτερολέπτων, θα λάβετε μια απάντηση.

Αν είστε συνδρομητής του Copilot Pro με συνδρομή 20 $ (~18,60€) και είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό Microsoft σας, οι απαντήσεις του Copilot θα είναι τόσο γρήγορες όσο και λεπτομερείς.

Microsoft Copilot iOS

Μετά την παροχή μιας απάντησης, μπορείτε να θέσετε περαιτέρω ερωτήσεις στο Copilot σχετικά με το τρέχον θέμα για να βελτιώσετε τις απαντήσεις του. Εάν θέλετε να ρωτήσετε κάτι νέο στο Copilot, είναι καλύτερο να επαναφέρετε πρώτα το αρχικό μήνυμα προτροπής, αν και δεν είναι υποχρεωτικό.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε απαντήσεις από το Copilot και να τις αποθηκεύσετε αλλού, για παράδειγμα στην εφαρμογή Apple Notes.

Δείτε σχετικά: Η Microsoft θέλει να προσθέσει ένα κλειδί Copilot στο πληκτρολόγιο του PC σας

Τα chatbot AI υπόσχονται να εξοικονομήσουν σημαντικό χρόνο στους χρήστες, παρέχοντας πληροφορίες σχεδόν αμέσως, αντί για την αναζήτησή τους που θα απαιτούσε πολύ περισσότερο χρόνο με μη αυτόματο τρόπο. Η ύπαρξη του Copilot είναι σα να διαθέτετε έναν έξυπνο προσωπικό βοηθό.

Πηγή: appleinsider.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS