ΑρχικήinetΗ Microsoft θέλει να προσθέσει ένα κλειδί Copilot στο πληκτρολόγιο του PC...

Η Microsoft θέλει να προσθέσει ένα κλειδί Copilot στο πληκτρολόγιο του PC σας

Η Microsoft Παρουσιάζει το Πρώτο Φυσικό Πλήκτρο Copilot για Υπολογιστές!

πλήκτρο Copilot

Η Microsoft θα ήθελε το 2024 να είναι το “έτος της Τεχνητής Νοημοσύνης στον Υπολογιστή” και για να τονίσει αυτό το σημείο, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο πλήκτρο για το Copilot – δηλαδή ένα φυσικό κουμπί που σύντομα θα βρίσκεται στο πληκτρολόγιο σας και θα δουλεύει αρμονικά με το πλήκτρο Windows, πλάι με τους φίλους του τα πλήκτρα Control, το Alt και εκείνο το πλήκτρο Insert που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ επίτηδες. Βάση με την εικόνα που έστειλε η Microsoft, φαίνεται ότι το νέο πλήκτρο Copilot θα αντικαταστήσει το δεξί πλήκτρο Control στο τυπικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή, όπου θα ενσωματωθεί μεταξύ του πλήκτρου Alt και του πλήκτρου «αριστερό βελάκι».

Δείτε επίσης: Microsoft: Κυκλοφορεί το Copilot για Android!

“Η εισαγωγή του πλήκτρου Copilot σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική αλλαγή στο πληκτρολόγιο των Windows PC σχεδόν τρεις δεκαετίες”, γράφει ο Yusuf Mehdi, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Καταναλωτικός Αρχηγός Marketing της Microsoft, στη σημερινή ανακοίνωση.

“Πιστεύουμε ότι θα εξουσιάσει τους ανθρώπους να συμμετέχουν πιο εύκολα στη μετασχηματιστική εμπειρία της τεχνητής νοημοσύνης. Το πλήκτρο Copilot συνδυάζεται με το πλήκτρο Windows ως ένας βασικός μέρος του πληκτρολογίου του PC και, όταν πατηθεί, το νέο πλήκτρο θα επικαλείται την εμπειρία Copilot στα Windows για να καθιστά άψογη τη συμμετοχή του Copilot στην καθημερινότητά σας.”

Στις περιοχές όπου το Copilot δεν είναι διαθέσιμο, το πλήκτρο Copilot θα εκκινήσει την αναζήτηση των Windows. Τα πρώτα πληκτρολόγια με το νέο πλήκτρο θα κυκλοφορήσουν στην φετινή έκθεση CES στο Λας Βέγκας και αναμένεται να ξεκινήσουν τις αποστολές τους στα τέλη Φεβρουαρίου.

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον απόδειξη ότι η Microsoft είναι πλήρως αφοσιωμένη στο τρένο της τεχνητής νοημοσύνης, το γεγονός ότι τώρα, για πρώτη φορά από τότε που το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows εμφανίστηκε σε ένα Microsoft Natural Keyboard το 1994, προσθέτει ένα νέο πλήκτρο είναι ό,τι χρειάζεστε για να το μάθετε.

Δείτε ακόμα: Suno: Νέα πλατφόρμα AI τραγουδιών από τη Microsoft Copilot

Η Microsoft, μαζί με τους συνεργάτες της στον τομέα των επεξεργαστών, όπως η AMD και η Intel, ελπίζει ότι ένα μεγάλο μέρος της συμπερασματικής διαδικασίας θα αποδίδεται σύντομα σε τοπικό πυρίτιο, το οποίο θα “ξεκλειδώσει νέες εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης στον Windows PC“. Ποτέ δεν διατηρήθηκε στο υπερβολικό, η Microsoft σημειώνει ότι βλέπει “αυτό ως άλλη μια μετασχηματιστική στιγμή στο ταξίδι μας με τα Windows, όπου το Copilot θα είναι το σημείο εισόδου στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης στον υπολογιστή”.

Ευτυχώς, τα παλιά σας πληκτρολόγια θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως πριν – και αν το πληκτρολόγιό σας το επιτρέπει, μπορεί ακόμη και να αναπρογραμματιστεί το δεξί πλήκτρο Control για να λειτουργεί ως το πλήκτρο Copilot. Ή μπορείτε απλά να αγνοήσετε όλο το θέμα, φυσικά.

Πηγή: techcrunch

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS