ΑρχικήgamingHades 2: Σημείωσε Ρεκόρ Παικτών στο Steam

Hades 2: Σημείωσε Ρεκόρ Παικτών στο Steam

Hades 2

Το Hades 2 ξεκίνησε σε early access χθες βράδυ και ήδη συγκεντρώνει εντυπωσιακούς αριθμούς ταυτόχρονων παικτών στο Steam για τα συνυφαίους παίκτες.

Δείτε επίσης: Hades στο Netflix: Η Συνέχεια μιας Επικής Περιπέτειας

Υπάρχουν πάνω από 100.000 παίκτες που πλοηγούνται μέσα από το πρώτο sequel της Supergiant Games.

Έχει ξεπεράσει τον προκάτοχό του, με το πρώτο παιχνίδι Hades να κατέχει αυτή τη στιγμή ένα ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών των 37.749 (αν και αξίζει να σημειωθεί ότι το Hades ήταν αποκλειστικά στο Epic Games Store πριν φτάσει στην πλατφόρμα PC της Valve).

Επιπλέον, φαίνεται ότι η κυκλοφορία του Hades 2 μπορεί τελικά να ενισχύσει το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών του πρώτου παιχνιδιού. Οι αριθμοί στο SteamDB δείχνουν ότι το πρώτο Hades κατέγραψε ένα κορυφαίο στους 36.043 παίκτες τις τελευταίες 24 ώρες, πλησιάζοντας στο ρεκόρ του από τέσσερα χρόνια πριν.

Δείτε επίσης: Starfield: Λύση σε Ένα Από τα Μεγαλύτερα Προβλήματά του

Στο ντεμπούτο early access του Hades 2 την περασμένη νύχτα, η Supergiant Games είπε ότι σχεδιάζει την πρώτη μεγάλη ενημέρωση της για “αργότερα φέτος” και θα παρακολουθεί τα σχόλια των παικτών μέχρι τότε.

Δείτε ακόμα: Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται σε iPhone & iPad

“Αυτή η Μεγάλη Ενημέρωση θα πάρει μερικούς μήνες μετά την αρχική μας κυκλοφορία. Πέραν αυτού, αναμένουμε να είμαστε σε Early Access τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2024 προκειμένου να αναπτύξουμε το υπόλοιπο περιεχόμενο που έχουμε σχεδιάσει”, έγραψε ο προγραμματιστής.

Hades 2

Μία απο τις εντυπώσεις για το sequel, είναι ότι “ενώ μπορεί να αισθάνεται πολύ άνετα και οικεία όντας ένα sequel ενός γνώριμου παιχνιδιού, ίσως το δυνατότερο χαρτί του παραμένει η δύναμη της έκπληξης“.

Δείτε επίσης: Νέο Τρέιλερ Star Wars: Hunters – Τον Ιούνιο στα Switch, iOS, Android

Το Hades 2 φαίνεται παρόμοιο με τον προκάτοχο του συνεχώς όλο και περισσότερο, αλλά – αυτό σημαίνει δύο πράγματα! – ένα: ίσως ακόμα δεν είμαι αρκετά εξοικιωμένος με το να βλέπω “πιο βαθιά”, στο μυστικό στόχο ολόκληρου του πράγματος. Και, δύο: είμαστε ακριβώς στην αρχή αυτού του ταξιδιού και δεν θα με εκπλήξει αν το παιχνίδι που παίζω σήμερα, ένα παιχνίδι που ήδη αγαπώ, δεν είναι το παιχνίδι που θα παίζω ένα χρόνο από τώρα“, έγραψε στην κριτική του Hades 2 ο Chris Donlan του Eurogamer. “Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.”

Πηγή: eurogamer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS