ΑρχικήHow ToΕνισχύστε το σήμα σας: Συμβουλές για iPhone και Android

Ενισχύστε το σήμα σας: Συμβουλές για iPhone και Android

Το να βρεθείτε σε μία κατάσταση που χρειάζεστε το κινητό σας, αλλά δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε λόγο του κακού σήματος είναι αρκετά σοβαρό. Επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις συμβουλές και τα κόλπα που βοηθούν στη βελτίωση του σήματος του iPhone ή Android κινητού σας.

Δείτε επίσης: Τα Πάντα για το Xperia 1 VI Πριν Ανακοινωθεί Επίσημα από τη Sony

σήμα iPhone Android

Για να βελτιώσετε την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας σας, δοκιμάστε πρώτα αυτά τα βήματα

Οι ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας μπορούν να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερο σήμα κινητής τηλεφωνίας σε iPhone και Android συσκευές, αλλά υπάρχουν και άλλα κόλπα για να βελτιώσετε το σήμα σας χωρίς καν να αγγίξετε το λογισμικό του τηλεφώνου σας.

Δείτε ακόμα: Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi MIX Flip έκανε την εμφάνισή του

  • Μετακινηθείτε ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια μεταξύ του τηλεφώνου σας και των πύργων κινητής τηλεφωνίας έξω. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την απομάκρυνση από μεταλλικά αντικείμενα ή τοίχους από σκυρόδεμα, που και τα δύο εμποδόζουν το σήμα. Αντ ‘αυτού, πηγαίνετε σε ένα παράθυρο ή βγείτε έξω αν είναι δυνατόν.
  • Αφαιρέστε τη θήκη του τηλεφώνου σας. Δεν βλάπτει να αφαιρέσετε ό,τι θήκη έχετε του iPhone ή του Android σας, ειδικά αν είναι χοντρή, για να μην μπλοκάρει τίποτα την κεραία του τηλεφώνου και να έχεικαλύτερο σήμα.

Δείτε επίσης: Το Boring Phone είναι ένα κινητό τηλέφωνο απο την Heineken

  • Βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας είναι φορτισμένο. Η αναζήτηση και η σύνδεση σε ένα ισχυρότερο σήμα εξαντλεί την ισχύ, επομένως εάν η μπαταρία του τηλεφώνου σας είναι ήδη χαμηλή φόρτιση, μπορεί να δυσκολευτείτε να έχετε καλό σήμα.

Πηγή: cnet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS