ΑρχικήUpdatesΕικόνες δείχνουν το μέγεθος του iPhone 16 Pro Max

Εικόνες δείχνουν το μέγεθος του iPhone 16 Pro Max

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Apple προγραμματίζει να αυξήσει τις διαστάσεις της οθόνης για τα μοντέλα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, φτάνοντας τις 6,3 και 6,9 ίντσες αντίστοιχα.

iPhone 16 Pro Max

Αν και έχουν κυκλοφορήσει εικονικά μοντέλα των νέων iPhones, πρόσφατες φωτογραφίες εικονικών μονάδων δίνουν τώρα μια ακριβέστερη εικόνα του πόσο μεγαλύτερο θα είναι το iPhone 16 Pro Max σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro Max.

Δείτε περισσότερα: Η σειρά iPhone 16 θα προσφέρει επιτέλους ταχύτερη φόρτιση

Σύγκριση μεγεθών μεταξύ iPhone 15 Pro Max και 16 Pro Max

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, οι εικονικές μονάδες σχεδιάζονται με τις ακριβείς διαστάσεις του πραγματικού προϊόντος. Αυτό επιτρέπει στους κατασκευαστές αξεσουάρ να αναπτύξουν προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα με τη συσκευή, πριν καν αυτή κυκλοφορήσει στην αγορά. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Majin Bu στο X αποκαλύπτουν μια σύγκριση μεταξύ ενός πραγματικού iPhone 15 Pro Max και μιας εικονικής μονάδας του επερχόμενου 16 Pro Max.

Το iPhone 15 Pro Max διαθέτει μια οθόνη 6,7 ιντσών, προμηνύοντας ότι η επόμενη έκδοση θα επεκτείνει το μέγεθος οθόνης κατά μόλις 0,2 ίντσες. Αλλά πώς θα μεταφραστεί αυτή η μικρή αλλαγή στην πρακτική εμπειρία χρήσης;

Από τις διαθέσιμες φωτογραφίες, φαίνεται ότι το iPhone 16 Pro Max δεν θα είναι ουσιαστικά μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του. Συγκρίνοντας τα δύο μοντέλα πλάι-πλάι, οι διαφορές στο μέγεθος των δύο τηλεφώνων είναι εμφανείς, αλλά όχι καταλυτικές. Πρακτικά, η ελάχιστη διαφορά των 0,2 ίντσες στην οθόνη δύσκολα θα προσφέρει στους χρήστες αισθητά μεγαλύτερη επιφάνεια για την προβολή περισσότερων στοιχείων διεπαφής.

iPhone 16 Pro Max μέγεθος

Φανατικοί των μεγαλύτερων smartphones θα ενθουσιαστούν αδιαμφισβήτητα με την προσθήκη μιας ελαφρώς αυξημένης οθόνης. Αντιθέτως, όσοι θεωρούν το παρόν μέγεθος ιδανικό, μπορεί να μην υποδεχτούν θερμά μία περαιτέρω αύξηση.

Διαβάστε επίσης: Οι λειτουργίες προσβασιμότητας που έρχονται στο iOS 18

Πέρα από τις μεγαλύτερες οθόνες, τα μοντέλα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max αναμένεται να παρουσιάσουν σειρά σημαντικών αναβαθμίσεων στον εξοπλισμό τους. Αυτές περιλαμβάνουν αυξημένης χωρητικότητας μπαταρίες, ενισχυμένη ταχύτητα Wi-Fi και 5G, ένα επαναστατικό chip A18 Pro βασισμένο στην τεχνολογία M4, ένα καινούργιο κουμπί Capture, μία αναβαθμισμένη υπερευρυγώνια κάμερα 48 MP και έναν τηλεφακό 5x για το μικρότερο μοντέλο iPhone 16 Pro.

Πηγή: 9to5mac

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS