ΑρχικήinetΤο iPhone 16 Pro Max θα διαθέτει νέες κάμερες 48MP

Το iPhone 16 Pro Max θα διαθέτει νέες κάμερες 48MP

Το iPhone 16 Pro Max της Apple θα διαθέτει μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας, ενώ και τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro θα διαθέτουν κάμερα Ultra Wide 48 megapixel για πρώτη φορά, σύμφωνα με μια φήμη που έρχεται από την Ασία.

Δείτε επίσης: Το iPhone SE 4 είναι το πρώτο Face ID iPhone κάτω των 500$

iPhone 16 Pro Max

Σύμφωνα με τον χρήστη του Weibo OvO Baby Sauce OvO, η κύρια κάμερα του iPhone 16 Pro Max θα βασίζεται σε έναν προηγμένο προσαρμοσμένο αισθητήρα Sony IMX903 48 megapixel. Αντίθετα, το iPhone 16 Pro θα χρησιμοποιεί τον ίδιο προσαρμοσμένο αισθητήρα Sony IMX803 48 megapixel με αυτόν που υπάρχει στα τρέχοντα μοντέλα iPhone 15 Pro.

Ο leaker ισχυρίζεται επίσης ότι τα φετινά μοντέλα iPhone 16 Pro θα διαθέτουν μια αναβαθμισμένη κάμερα Ultra Wide με αισθητήρα 48 megapixel, που θα τους επιτρέπει να συλλαμβάνουν περισσότερο φως και να έχουν καλύτερες φωτογραφίες κατά τη λήψη σε λειτουργία 0,5x, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο Ultra Wide φακός στα τρέχοντα μοντέλα iPhone 15 Pro είναι 12 megapixel.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακούμε φήμες ότι το iPhone 16 Pro Max θα διαθέτει πιο προηγμένο αισθητήρα κύριας κάμερας. Ο ισχυρισμός έγινε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο από τον “Digital Chat Station“, έναν χρήστη του Weibo που είναι υπεύθυνος για τη διαρροή πολλών λεπτομερειών σχετικά με την επερχόμενη τεχνολογία κάμερας iPhone.

Δείτε ακόμα: Εικόνες δείχνουν το μέγεθος του iPhone 16 Pro Max

Η τελευταία πηγή είπε ότι το προσαρμοσμένο Sony IMX903 στο iPhone 16 Pro Max θα περιλαμβάνει προηγμένες λειτουργίες, όπως σχεδιασμό στοίβαξης για καλύτερη απόδοση, μετατροπέα αναλογικού σε ψηφιακό 14-bit (ADC) για μετατροπή δεδομένων εικόνας υψηλής ποιότητας και ψηφιακή Gain Control (DCG) για καλύτερο δυναμικό εύρος και έλεγχο θορύβου.

iPhone 16 Pro Max

Έχουμε ακούσει επίσης στο παρελθόν φήμες για κάμερα Ultra Wide 48 megapixel που έρχεται και στα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro. Η φήμη προήλθε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο από τον χρήστη του Weibo “Instant Digital“, υποδηλώνοντας ότι οι φετινές συσκευές Pro θα είναι οι πρώτες που θα διαθέτουν δύο αισθητήρες 48 megapixel. Εάν ισχύει, η αναβάθμιση θα πρέπει να σημαίνει ότι και τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να τραβούν φωτογραφίες ProRAW 48 megapixel σε λειτουργία Ultra Wide.

Ο σημερινός ισχυρισμός διπλασιάζει τις φήμες και επιβεβαιώνει περαιτέρω μια πρόβλεψη για το 2023 από τον αναλυτή της Haitong International Securities, Jeff Pu, ο οποίος είπε ότι το iPhone 16 Pro θα διαθέτει κάμερα Ultra Wide 48 megapixel.

Δείτε επίσης: Ποιές θα είναι οι χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16;

Το 2025, το iPhone 17 Pro αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετάβαση της πίσω συστοιχίας κάμερας σε αισθητήρες 48 megapixel, φέρνοντας την τεχνολογία στον φακό Telephoto, ο οποίος είναι επί του παρόντος 12 megapixel στα μοντέλα iPhone 15 Pro.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS