ΑρχικήGamingΗ Nintendo Ανακοινώνει Εξαγορά της Shiver Entertainment

Η Nintendo Ανακοινώνει Εξαγορά της Shiver Entertainment

Nintendo Shiver Entertainment

Υπήρξαν πολλές εξαγορές στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών πρόσφατα και σήμερα είναι η σειρά της Nintendo με αυτήν της Shiver Entertainment!

H Embracer-owned εταιρεία έχει μεταφέρει πολλούς τίτλους στο Switch!

Δείτε επίσης: Λύθηκε μετά από 35 χρόνια: Πώς προφέρεται το Bubble Lead;

Η ιαπωνική εταιρεία έχει “συμφωνήσει σε συμφωνία με την Embracer Group” για την εξαγορά της ομάδας Shiver Entertainment με έδρα το Μαϊάμι, Φλόριντα. Η Shiver προηγουμένως εργάστηκε υπό την Embracer προσαρμόζοντας και αναπτύσσοντας παιχνίδια για το Switch όπως το Mortal Kombat 1 και το Hogwarts Legacy.

Σε επίσημη ανακοίνωση, η Nintendo δήλωσε ότι θα εξαγοράσει το 100% των εκκρεμών μετοχών της Shiver Entertainment και θα την καταστήσει πλήρως θυγατρική, με στόχο να “εξασφαλίσει υψηλόβαθμους πόρους για την προσαρμογή και ανάπτυξη λογισμικών τίτλων“. Η εστίαση της Shiver θα “παραμείνει η ίδια” μετά την εξαγορά – προσαρμογή και ανάπτυξη λογισμικού για “πολλές πλατφόρμες” συμπεριλαμβανομένου του Switch.

Nintendo Shiver Entertainment

Καλωσορίζοντας την έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης της Shiver, η Nintendo στοχεύει στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου πόρων για την προσαρμογή και την ανάπτυξη λογισμικών τίτλων. Κατά το μέλλον, ακόμη και μετά την ένταξή της στην ομάδα Nintendo, η εστίαση της Shiver θα παραμείνει η ίδια, συνεχίζοντας τις προσαρμογές και την ανάπτυξη λογισμικού για πολλές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Nintendo Switch. Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί μετά την ικανοποίηση όλων των σχετικών συνηθισμένων όρων κλεισίματος.”

Δείτε ακόμα: Elsewhere Entertainment: Το νέο ‘AAA’ στούντιο της Activision

Σύμφωνα με ένα υποσημείωμα, αυτή η εξαγορά θα έχει μόνο ένα “μικρό αντίκτυπο” στα αποτελέσματα της Nintendo για το τρέχον οικονομικό έτος.

Η Shiver Entertainment, Inc. ιδρύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2012 από βετεράνους της βιομηχανίας, τον John Schappert (πρώην COO της Electronic Arts) και τον Jason Andersen. Το ζευγάρι προηγουμένως συνιδρύθηκε την Tiburon Entertainment, η οποία εξελίχθηκε στην EA Orlando.

Το στούντιο είναι ειδικευμένο τόσο στηνπροσαρμογή όσο και στην ανάπτυξη λογισμικού βιντεοπαιχνιδιώνκαι έχει συνεργαστεί προηγουμένως με μια σειρά από εκδότες σε σειρές όπως τα Scribblenauts, Need for Speed, Guitar Hero, FIFA και Madden NFL. Αρχικά εξαγοράστηκε από την Embracer Group τον Δεκέμβριο του 2021.

Αυτή η τελευταία εξαγορά στη βιομηχανία ακολουθεί την περικοπή και απόλυση πολλών ομάδων από την Embracer για να βελτιώσει τις λειτουργίες της.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS