ΑρχικήgamingΗ Nintendo υπόσχεται Switch 2 πριν τον Απρίλιο 2025

Η Nintendo υπόσχεται Switch 2 πριν τον Απρίλιο 2025

Nintendo Switch 2

Η Nintendo προβλέπει μια πτώση στις πωλήσεις πριν την εισαγωγή του διαδόχου της handheld gaming κονσόλας, Switch 2, που ακούγεται προς το παρόν ότι θα γίνει στο πρώτο τρίμηνο του 2025.

Δείτε επίσης: Νέο Τρέιλερ Star Wars: Hunters – Τον Ιούνιο στα Switch, iOS, Android

Η Nintendo έδωσε στους παίκτες του Switch ένα πολυαναμενόμενο δώρο παράλληλα με την ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων για το τέλος της χρονιάς, επιβεβαιώνοντας ότι ο διάδοχος της κονσόλας, Nintedo Switch 2, θα αποκαλυφθεί πριν από τον Απρίλιο του 2025. Ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, δήλωσε ότι μια επόμενη γενιά κονσολών Nintendo Switch θα ανακοινωθεί “εντός του φετινού οικονομικού έτους” — δίνοντας στον ιαπωνικό γίγαντα των video games μια προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου 2025. Αυτό ταιριάζει ωραία με την τρέχουσα φημολογούμενη κυκλοφορία του τρίτου τριμήνου του 2025.

Nintendo Switch 2

Σχετικά με την ανακοίνωση της κονσόλας Switch 2, ο Furukawa δήλωσε:

Θα κάνουμε μια ανακοίνωση σχετικά με το διάδοχο του Nintendo Switch εντός αυτού του οικονομικού έτους. Θα έχουν περάσει πάνω από εννέα χρόνια από τότε που ανακοινώσαμε την ύπαρξη του Nintendo Switch τον Μάρτιο του 2015. Θα διεξάγουμε ένα Nintendo Direct αυτόν τον Ιούνιο σχετικά με το λογισμικό του Nintendo Switch για το δεύτερο μισό του 2024, αλλά παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν θα υπάρξει καμία αναφορά στον διάδοχο του Nintendo Switch κατά τη διάρκεια αυτής της παρουσίασης.

Δείτε ακόμα: Starfield: Λύση σε Ένα Από τα Μεγαλύτερα Προβλήματά του

Παράλληλα, οι προβλέψεις της Nintendo δείχνουν μια προβλεπόμενη επιβράδυνση στις πωλήσεις των κονσολών Switch, με προβλεπόμενες πωλήσεις 13,5 εκατομμυρίων κονσολών Switch φέτος σε σύγκριση με τα 15,7 εκατομμύρια μονάδες που πουλήθηκαν το προηγούμενο οικονομικό έτος. Το καθαρό κέρδος κατά την επόμενη χρονιά αναμένεται επίσης να μειωθεί κατά 39%, παράλληλα με μια προβλεπόμενη μείωση των εσόδων κατά 19%.

Δείτε επίσης: Το Assassin’s Creed Mirage έρχεται σε iPhone & iPad

Nintendo Switch 2

Οι πωλήσεις των κονσολών Switch έχουν ουσιαστικά μειωθεί από την κορύφωσή τους το 2021, ενώ το μοντέλο OLED — η πιο πρόσφατη έκδοση της τώρα σχεδόν δεκαετούς κονσόλας —έλαβε μια μικρή αύξηση 1,1% στις πωλήσεις ετησίως. Ωστόσο, ο αριθμός των χρηστών της πλατφόρμας παραμένει υγιής, με τη Nintendo να υποστηρίζει ότι οι 123 εκατομμύρια ετήσιοι παίκτες που καταγράφηκαν μεταξύ Απριλίου 2023 και Μαρτίου 2024 ήταν οι “υψηλότεροι που έχουν καταγραφεί από τότε που κυκλοφόρησε ο Nintendo Switch.”

Η Nintendo δεν έχει εγκαταλείψει την τρέχουσα γενιά των κονσολών Switch, ωστόσο. Στις προβλέψεις της η εταιρεία δήλωσε ότι θα “προσπαθήσει όχι μόνο να βάλει ένα σύστημα σε κάθε σπίτι, αλλά πολλά σε κάθε σπίτι, ή ακόμη και ένα για κάθε άτομο.”

Πηγή: androidcentral

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS