ΑρχικήUpdatesΗ Meta δοκιμάζει ένα cross-posting feature σε Instagram και Threads

Η Meta δοκιμάζει ένα cross-posting feature σε Instagram και Threads

Η Meta διεξάγει μια δοκιμή, σε παγκόσμιο επίπεδο, που επιτρέπει στους χρήστες του Instagram να μοιράζονται τις αναρτήσεις τους στο Threads (cross-posting). Αυτό το feature είναι διαθέσιμο σε συσκευές iOS, αλλά προς το παρόν, μόνο κάποιοι συγκεκριμένοι χρήστες μπορούν να το αξιοποιήσουν.

Instagram Threads cross posting

Όπως ανέφερε πρώτο το TechCrunch, το cross-posting feature μεταξύ Instagram και Threads έχει μερικές ρυθμίσεις με τις οποίες μπορούν να παίξουν οι χρήστες. Μια από τις επιλογές είναι η κοινή χρήση μιας μόνο ανάρτησης μεταξύ των δύο κοινωνικών εφαρμογών. Υπάρχει, όμως, και η επιλογή να γίνεται αυτόματα κοινή χρήση όλων των αναρτήσεων.

Δείτε επίσης: Instagram: Έρχονται αλλαγές που δίνουν έμφαση στο πρωτότυπο περιεχόμενο

Η Meta φέρεται να έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για μια παγκόσμια δοκιμή για να βοηθήσει τους χρήστες να αναρτούν εικόνες από το Instagram στο Threads. Προς το παρόν, δεν φαίνεται δυνατή η κοινή χρήση Reels στο Threads, τουλάχιστον όχι αυτόματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια επιλογή και όχι για μια υποχρεωτική προσθήκη. Οπότε, αν κάποιος δεν θέλει αυτή τη σύνδεση μεταξύ Instagram και Threads, μπορεί να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα (με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται ανάμεσα στους λίγους αυτούς χρήστες που μπορούν να δοκιμάσουν τη δυνατότητα).

Δείτε επίσης: Instagram: Θολώνει γυμνές φωτογραφίες για προστασία εφήβων

Από την άλλη πλευρά, οι λάτρεις του Instagram πιθανότατα θα θέλουν να δουν αυτήν τη νέα δυνατότητα που καθιστά δυνατή την αυτόματη κοινή χρήση όλων των νέων φωτογραφιών και στο Threads.

Η διαδικασία cross-posting είναι απλή και γρήγορη, καθώς οι χρήστες μπορούν να κοινοποιήσουν τις αναρτήσεις τους στο Threads με μόνο λίγα κλικ. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης και της εμπλοκής των χρηστών στις δύο πλατφόρμες.

Δείτε επίσης: Zuckerberg: Το Threads έχει περισσότερους από 150 εκατ. χρήστες

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δυνατότητα αυτή είναι ακόμη υπό δοκιμή και ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο μέλλον, ανάλογα με τα αποτελέσματα της δοκιμαστικής περιόδου.

Πηγή: www.phonearena.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS