ΑρχικήinetZuckerberg: Το Threads έχει περισσότερους από 150 εκατ. χρήστες

Zuckerberg: Το Threads έχει περισσότερους από 150 εκατ. χρήστες

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε σε μια πρόσφατη έκθεση κερδών ότι η εφαρμογή Threads έχει πλέον περισσότερους από 150 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες.

Meta Threads

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η εφαρμογή κατάφερε να αποκτήσει 20 εκατομμύρια νέους χρήστες, μόλις σε δύο μήνες, αφού το Φεβρουάριο είχε πει ότι είχε 130 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες. Το Threads ξεπέρασε για πρώτη φορά τους 100 εκατομμύρια χρήστες τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε από τη Meta στις αρχές Ιουλίου 2023, με σκοπό να ανταγωνιστεί το X (πρώην Twitter) του Elon Musk, το οποίο τότε αντιμετώπιζε προβλήματα.

Δείτε επίσης: Η Apple αποσύρει WhatsApp και Threads από το App Store της Κίνας

Το Threads είναι το μέρος όπου οι κοινότητες συγκεντρώνονται για να συζητήσουν τα πάντα, από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν σήμερα μέχρι αυτά που θα είναι trend αύριο. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να το ακολουθήσετε και να συνδεθείτε απευθείας με τους αγαπημένους σας δημιουργούς και άλλους που αγαπούν τα ίδια πράγματα — ή να δημιουργήσετε πιστούς δικούς σας ακόλουθους για να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τη δημιουργικότητά σας με τον κόσμο“, αναφέρει η περιγραφή της εφαρμογής.

Ωστόσο, το X έχει περίπου 550 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Musk και της πλατφόρμας.

Η Meta, πάντως, θέλει να κάνει την εφαρμογή πιο δημοφιλή και να προσφέρει περισσότερα στους χρήστες της. Την Τετάρτη, ο επικεφαλής του Instagram και του Threads, Adam Mosseri, δήλωσε ότι δοκιμάζει την επιλογή αρχειοθέτησης αναρτήσεων “σε μικρό αριθμό ατόμων”.

Δείτε επίσης: Νέα προσθήκη στο Threads: Trending Now

Mark Zuckerberg

Οι μεμονωμένες αναρτήσεις μπορούν να αρχειοθετηθούν με μη αυτόματο τρόπο, αλλά θα είναι, επίσης, δυνατή η αυτόματη αρχειοθέτηση όλων των αναρτήσεων μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον Mosseri, οι χρήστες του Threads είπαν σε μια δημοσκόπηση ότι δεν ήθελαν αυτό να είναι μια λειτουργία που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, επομένως θα εμφανιστεί ως επιλογή.

Δείτε επίσης: Νέα Χαρακτηριστικά Μηνυμάτων στο Instagram και στο Threads

Αύξηση χρηστών

Η αύξηση των χρηστών στο Threads μπορεί επηρεάσει σημαντικά τη στρατηγική της Meta. Καταρχάς, η αύξηση αυτή μπορεί να επιβεβαιώσει την επένδυση της εταιρείας στην πλατφόρμα και να την ενθαρρύνει να επενδύσει περισσότερο στην ανάπτυξη και βελτίωση της.

Επίσης, η αύξηση των χρηστών μπορεί να προσελκύσει περισσότερους διαφημιστές, αυξάνοντας τα έσοδα από διαφημίσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στη στρατηγική της εταιρείας σχετικά με την τιμολόγηση και την τοποθέτηση των διαφημίσεων.

Τέλος, μπορεί να αλλάξει η πολιτική της εταιρείας σχετικά με την προστασία των δεδομένων των χρηστών και την ασφάλεια. Με περισσότερους χρήστες, η εταιρεία θα χρειαστεί να ενισχύσει τις προσπάθειές της για την προστασία της ιδιωτικότητας και την ασφάλεια των χρηστών της.

Πηγή: mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS