ΑρχικήUpdatesΝέα προσθήκη στο Threads: Trending Now

Νέα προσθήκη στο Threads: Trending Now

Threads Trending Now

Η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Threads έχει αυξήσει τη δημοτικότητα του τους τελευταίους μήνες καθώς η ομάδα των προγραμματιστών προσθέτει νέα χαρακτηριστικά σε αυτό όπως τώρα με το Trending Now.

Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση από τον Άνταμ Μοσέρι, το Threads επιτέλους έχει αποκτήσει τα Trending Now Topics.

Δείτε ακόμα: Το TikTok Photos ανταγωνίζεται το Instagram

Θέλετε να μάθετε τι «ποστάρουν» άλλοι χρήστες στο Threads; Τι είναι δημοφιλές τώρα; Τι είδους δράμα συμβαίνει; Εάν είστε ένα άτομο που εκτιμά να ενημερώνεται για τα τρέχοντα γεγονότα στον κόσμο, τότε θα εκτιμήσετε σίγουρα αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που ακούσαμε για αρκετό καιρό, οπότε είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι το Threads το φέρνει επιτέλους στο φως.

Threads Trending Now

Αναμφίβολα, αυτό το χαρακτηριστικό είναι αρκετά διαδεδομένο στα δημοφιλή θέματα του X. Όταν πηγαίνετε στην ενότητα αναζήτησης, θα δείτε τα hashtags που λαμβάνουν το μεγαλύτερο αριθμό tweets. Μπορούν να αποτελέσουν ένδειξη σημαντικών γεγονότων που συμβαίνουν. Οι άνθρωποι δεν διστάζουν να ανεβάσουν για πολιτικά σκάνδαλα, νέα βιντεοπαιχνίδια, επιτυχημένες ταινίες, διάσημους, κ.λπ.

Δείτε επίσης: Νέα Χαρακτηριστικά Μηνυμάτων στο Instagram και στο Threads

Έτσι, η ενότητα δημοφιλών θεμάτων σας δίνει μια καλή ιδέα για αυτά που πιθανόν πρέπει να γνωρίζετε. Ο Άνταμ Μοσέρι, CEO του Instagram, μόλις δημοσίευσε ένα νέο νήμα ενημερώνοντας μας ότι αυτό το νέο χαρακτηριστικό επιτέλους φτάνει στους χρήστες.

Στην εφαρμογή Threads, απλώς θα πατήσετε στο εικονίδιο αναζήτησης και στη γραμμή εργαλείων. Εκεί, θα δείτε μια λίστα με μερικά από τα μεγαλύτερα δημοφιλή θέματα. Αυτή η λίστα θα είναι το πρώτο πράγμα που θα δείτε αμέσως κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Κάτω από αυτό, θα δείτε τις προτάσεις για ακολουθία.

Όπως και με το X, όταν πατάτε σε ένα θέμα, θα δείτε όλα τα κορυφαία ποστ που γίνονται γι’ αυτό το θέμα. Η ενότητα θα δείχνει τα πρώτα πέντε θέματα, αλλά δεν φαίνεται να ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο όπως στο X.

Δείτε επίσης: Το Reddit φέρνει “ελεύθερες” διαφημίσεις στην πλατφόρμα

Στην πάνω δεξιά γωνία της ροής, βλέπετε ένα κουμπί με τρεις τελείες. Ωστόσο, μην ελπίζετε για επιλογές προσαρμογής. Παίρνετε μόνο ένα μικρό πάνελ που σας ενημερώνει για το τι είναι η ροή των δημοφιλών θεμάτων.

Αυτό το χαρακτηριστικό κυκλοφορεί ευρέως για όλους, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να το δείτε με την πιο πρόσφατη ενημέρωση της εφαρμογής Threads. Αν δεν το έχετε ακόμα, βεβαιωθείτε ότι ενημερώνετε την εφαρμογή σας.

Πηγή: androidheadlines

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS