ΑρχικήUpdatesΝέα Χαρακτηριστικά Μηνυμάτων στο Instagram και στο Threads

Νέα Χαρακτηριστικά Μηνυμάτων στο Instagram και στο Threads

Η εφαρμογή Instagram αποκτά νέα χαρακτηριστικά στα μηνύματα, το Threads λαμβάνει in-app gestures.

Δείτε επίσης: iOS 17.4: Όλες οι νέες λειτουργίες!

Ακολουθώντας την αναβάθμιση της περασμένη εβδομάδας στο Instagram που πρόσθεσε ένα νέο widget οθόνης κλειδώματος, η Meta κυκλοφόρησε ενημερώσεις τόσο για τις εφαρμογές Instagram όσο και Threads τη Δευτέρα. Όσον αφορά το Instagram, η Meta έχει κάνει νέα χαρακτηριστικά μηνυμάτων διαθέσιμα στους χρήστες. Όσον αφορά το Threads, η εφαρμογή αποκτά in-app gestures για γρήγορες αλληλεπιδράσεις.

Μηνύματα Instagram

Δείτε ακόμα: Android Auto: Θα εμφανίζει ποια apps λειτουργούν μόνο όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταθμευμένο

Η Meta επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι οι χρήστες του Instagram θα έχουν πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά μηνυμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν μια επιλογή επεξεργασίας μηνυμάτων (έως 15 λεπτά μετά την αποστολή τους) και τη δυνατότητα πρόσκομψης μηνυμάτων στην κορυφή του εισερχόμενου φακέλου (έως και τρία μυνήματα). Οι χρήστες μπορούν επίσης να απενεργοποιήσουν τις αποδείξεις παραλαβής για τα άμεσα μηνύματα, να επιλέξουν νέα θέματα συνομιλίας και να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους αυτοκόλλητα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν ήδη διαθέσιμα για μια μικρή ομάδα χρηστών. Τώρα η Meta τα καθιστά διαθέσιμα για όλους στον κόσμο. Η εταιρεία λέει ότι τα νέα χαρακτηριστικά βοηθούν τους χρήστες “να συνδεθούν καλύτερα με τους φίλους τους” και να τους δώσουν περισσότερο έλεγχο στην εμπειρία μηνυμάτων.

Instagram Threads

Δείτε επίσης: Apple Vision Pro: Βελτιώσεις στο Personas και στο Eyesight!

Αλλά το Instagram δεν είναι η μόνη πλατφόρμα Meta που αποκτά νέα χαρακτηριστικά σήμερα. Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Threads προσθέτει κινήσεις που επιτρέπει στους χρήστες να τους αρέσει ή να κρύψουν γρήγορα μια ανάρτηση. Σύρετε δεξιά για να αρέσει ή σύρετε αριστερά για να κρύψετε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι οι νέες κινήσεις λειτουργούν μόνο στην καρτέλα For You (Για Εσάς). Δεν είναι σαφές εάν οι κινήσεις θα προστεθούν σε άλλες ενότητες της εφαρμογής στο μέλλον.

Πιο πρόσφατα, αναφέρθηκε ότι το Instagram δοκιμάζει επίσης ένα App Clip για να επιτρέψει στους χρήστες να βιώσουν την πλατφόρμα σύντομων βίντεο Reels όταν δεν έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή Instagram. Πριν λίγες μέρες, μια ενημέρωση στην εφαρμογή Instagram στο iOS πρόσθεσε ένα widget οθόνης κλειδώματος που ανοίγει την κάμερα Story με ένα απλό πάτημα.

Και οι δύο εφαρμογές Instagram και Threads είναι διαθέσιμες δωρεάν στο App Store. Βεβαιωθείτε ότι κατεβάζετε τις τελευταίες εκδόσεις των εφαρμογών για να αποκτήσετε πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά.

Πηγή: 9to5mac

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS