ΑρχικήUpdatesChatGPT Read Aloud: Η OpenAI Προσφέρει Φωνητική Ανάγνωση

ChatGPT Read Aloud: Η OpenAI Προσφέρει Φωνητική Ανάγνωση

ChatGPT Read Aloud
OpenAI

Η δυνατότητα Read Aloud του ChatGPT μπορεί να διαβάσει τις απαντήσεις του δυνατά στους χρήστες. Η νέα λειτουργία Read Aloud της OpenAI για το ChatGPT μπορεί να φανεί χρήσιμη όταν οι χρήστες είναι εν κινήσει, διαβάζοντας τις απαντήσεις του σε μια από τις πέντε διαθέσιμες φωνητικές επιλογές δυνατά στους χρήστες. Είναι πλέον διαθέσιμη τόσο στην web έκδοση του ChatGPT όσο και στις εφαρμογές ChatGPT για iOS και Android.

Δείτε επίσης: iOS 17.4: Όλες οι νέες λειτουργίες!

Το Read Aloud μπορεί να μιλήσει 37 γλώσσες, αλλά θα ανιχνεύει αυτόματα τη γλώσσα του κειμένου που διαβάζει, και η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για το GPT-4 όσο και για το GPT-3.5. Είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει η OpenAI με τις πολυμορφικές δυνατότητες (τη δυνατότητα να διαβάζει και να ανταποκρίνεται μέσω περισσότερων από ένα μέσα) που αποκαλύφθηκαν λίγο καιρό μετά τον ανταγωνιστή της, Anthropic, πρόσθεσε παρόμοιες λειτουργίες στα μοντέλα της AI της.

Το ChatGPT ξεκίνησε μια λειτουργία φωνητικής συνομιλίας τον Σεπτέμβριο του 2023 όπου οι χρήστες μπορούν να κάνουν απευθείας ερωτήσεις στο chatbot χωρίς πληκτρολόγηση. Αλλά η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να ακούν το ChatGPT να διαβάζει δυνατά γραπτές απαντήσεις, και οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το chatbot να απαντά πάντα προφορικά όταν απαντά σε ερωτήσεις.

Δείτε ακόμα: Android Auto: Θα εμφανίζει ποια apps λειτουργούν μόνο όταν το αυτοκίνητό σας είναι σταθμευμένο

Στις κινητές εφαρμογές, οι άνθρωποι μπορούν να πατήσουν και να κρατήσουν το κείμενο για να ανοίξουν τον παίκτη Read Aloud, όπου μπορούν να αναπαράγουν, να παύσουν ή να γυρίσουν πίσω την ανάγνωση. Η web έκδοση δείχνει ένα εικονίδιο ηχείου κάτω από το κείμενο.

Πηγή: theverge

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS