ΑρχικήbusinessΟι μετοχές της CrowdStrike αυξήθηκαν, λόγω αυξημένης ζήτησης για κυβερνοασφάλεια

Οι μετοχές της CrowdStrike αυξήθηκαν, λόγω αυξημένης ζήτησης για κυβερνοασφάλεια

Οι μετοχές της CrowdStrike, ηγέτη στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, αυξήθηκαν 23% σήμερα, ενισχύοντας το ράλι στον τομέα της.

CrowdStrike εταιρεία κυβερνοασφάλεια

Οι αισιόδοξες ετήσιες προβλέψεις της εταιρείας υποδεικνύουν την αυξημένη ζήτηση για πλατφόρμες που λειτουργούν ως ολοκληρωμένα κέντρα ασφαλείας.

Διαβάστε ακόμη: Kyndryl και Veeam συνεργάζονται για υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας

Οι επιχειρήσεις επέλεξαν να υιοθετήσουν ενοποιημένες πλατφόρμες ως τρόπο βελτιστοποίησης των δαπανών και ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας των λειτουργιών τους. Αυτή η επιλογή πραγματοποιήθηκε σε μια εποχή, όπου οι απειλές κυβερνοασφάλειας εξελίσσονται με την άνοδο της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης.

Οι αποτελεσματικές αποδόσεις προσέφεραν επίσης στους επενδυτές μία δόση ηρεμίας, καθώς η Palo Alto Networks, κολοσσός του κλάδου, μείωσε τις προβλέψεις της τον προηγούμενο μήνα εξαιτίας των χαμηλότερων δαπανών των πελατών και των απότομων promotions.

“Η CrowdStrike έπρεπε να προσφέρει την τελειότητα ή να βρίσκεται κοντά σε αυτήν. Και ακριβώς αυτό έκανε”, δήλωσε ο αναλυτής της BTIG, Gray Powell.

Με βάση τα κέρδη της CrowdStrike πριν την εξαγορά, η αξία της αγοράς της προβλέπεται να κυμανθεί σε περισσότερα από 16 δισ. δολάρια, φτάνοντας περίπου τα 88 δισ. δολάρια. Έχοντας στο νου μας ένα τέτοιο ποσό που πρέπει να διαθέσει μια εταιρεία, η Palo Alto θα ήταν πιο κοντά να πραγματοποιήσει την εξαγορά, καθώς είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κυβερνοασφάλειας στις ΗΠΑ με χρηματιστηριακή αξία περίπου 94 δισ. δολαρίων.

«Η CrowdStrike δείχνει σαν την επόμενη μεγαλύτερη εταιρεία κεφαλαιοποίησης και είναι η πρώτη που πραγματικά ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες νεότερες εταιρείες λογισμικού», δήλωσε ο επενδυτής Ophir Gottlieb, Διευθύνων Σύμβουλος της Capital Market Laboratories.

Τα ποσοστά των μετοχών της Palo Alto και άλλων εταιρειών κυβερνοασφάλειας, όπως ZScaler, Fortinet, και SentinelOne, ανέβηκαν από 4% έως 8,5% πριν ακόμα από την έναρξή τους.

Η CrowdStrike προέβλεψε ότι τα ετήσια προσαρμοσμένα κέρδη της θα κυμαίνονται μεταξύ 3,77 και 3,97 δολαρίων ανά μετοχή, με έσοδα από 3,92 έως 3,99 δισ. δολάρια. Και τα δύο ποσά υπερέβησαν τις εκτιμήσεις της Wall Street.

Δείτε περισσότερα: Εξαγορές και συγχωνεύσεις επιχειρήσεων κυβερνοασφάλειας

CrowdStrike εταιρεία κυβερνοασφάλεια

Ο Chief Financial Officer (CFO) της CrowdStrike, Burt Podbere, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης που αφορούσαν τα κέρδη, στο γεγονός ότι η πρόβλεψη προϋποθέτει μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Αυτό υποδεικνύει ότι τα υψηλά επιτόκια εξακολουθούν να επηρεάζουν ορισμένα έξοδα των πελατών.

Οι μετοχές διαπραγματεύονται 74,47 φορές τις προβλέψεις για τα μελλοντικά κέρδη της, υπερβαίνοντας το 49,09 για την Palo Alto και το 39,01 για τη Fortinet.

Πηγή: usnews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS