ΑρχικήinetΤο iPhone SE 4 είναι το πρώτο Face ID iPhone κάτω των...

Το iPhone SE 4 είναι το πρώτο Face ID iPhone κάτω των 500$

Μια νέα διαρροή ισχυρίζεται ότι η Apple μπορεί να αυξήσει την τιμή του επερχόμενου iPhone SE 4, το οποίο περιλαμβάνει τη λειτουργία Face ID, αλλά δεν σκοπέυει να ανεβάσει την τιμή πάνω από 499 δολάρια.

Δείτε επίσης: Apple: Απαντά στις απειλές της Huawei μειώνοντας τις τιμές του iPhone 15 στην Κίνα

iPhone SE 4

Όταν το iPhone SE 4 έρθει τελικά στην αγορά —πιθανώς στις αρχές του 2025— δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ένα μοντέλο χαμηλότερου κόστους από την υπόλοιπη σειρά. Ωστόσο, μια νέα διαρροή ισχυρίζεται ότι ενώ η Apple εργάζεται ότι θα περιορίσει την τιμή, θα μπορούσε να υπάρξει αύξηση σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Μια αύξηση 10% θα οδηγήσει το iPhone SE 4 να αυξηθεί από τα τωρινά 429 $ σε περίπου $472. Αυτό θα σήμαινε ότι το iPhone SE θα ήταν 327$ λιγότερο από το βασικό iPhone 15, αντί για 370$ λιγότερο.

Δείτε ακόμα: Ποιές θα είναι οι χρωματικές επιλογές της σειράς iPhone 16;

Ο ισχυρισμός προέρχεται από τον leaker @Revegnus1 στο Twitter/X, γνωστό και ως J. Reve. Αυτός είναι ο leaker που έκανε τον εξίσου πρόχειρο ισχυρισμό ότι το Apple Vision Pro 2 θα μπορούσε να είναι η μισή τιμή από το αρχικό μοντέλο.

Face ID

Υπάρχει πιθανότητα tο @Revegnus1 να είναι ένα νέο όνομα για το προηγούμενο @Revegnus, το οποίο είχε τουλάχιστον μεγαλύτερη φήμη στισ διαρροές. Αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι’ αυτό, ούτε καν κάποιος ισχυρισμός από τον οποίο λέγεται ότι προέρχονται οι πληροφορίες τιμολόγησης.

Δείτε επίσης: Εικόνες δείχνουν το μέγεθος του iPhone 16 Pro Max

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Face ID σε σχέση με άλλες μεθόδους αναγνώρισης;

Το Face ID, που υπάρχει σε πολλά μοντέλα iPhone, όπως και το επερχόμενο SE 4 προσφέρει υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αναγνώρισης, όπως το Touch ID ή οι παραδοσιακοί κωδικοί πρόσβασης. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου με τρισδιάστατη σάρωση, καθιστώντας το εξαιρετικά δύσκολο να παρακαμφθεί μέσω φωτογραφιών ή άλλων απλών μεθόδων. Η ευκολία χρήσης του Face ID είναι αξιοσημείωτη. Ο χρήστης απλά κοιτάζει την οθόνη του iPhone και η συσκευή ξεκλειδώνει άμεσα, χωρίς την ανάγκη να θυμάται κωδικούς ή να τοποθετεί το δάχτυλό του σε συγκεκριμένο σημείο. Το Face ID λειτουργεί ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στην υπέρυθρη κάμερα που χρησιμοποιεί.

Πηγή: appleinsider

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS