ΑρχικήGamingΤο Fallout Έρχεται στην Επόμενη Σεζόν του Fortnite στο PS5, PS4

Το Fallout Έρχεται στην Επόμενη Σεζόν του Fortnite στο PS5, PS4

Fallout Fortnite

Fortnite και Fallout Συνδυάζονται στην Επερχόμενη Σεζόν για PS5 και PS4.

Τον περασμένο μήνα, ηBethesdaκυκλοφόρησε μια “next-gen” ενημέρωση για το Fallout 4 σε όλες τις πλατφόρμες με σκοπό να βελτιώσει το κάπως γερασμένο RPG.

Δείτε επίσης: Το Grand Theft Auto 6 κυκλοφορεί το φθινόπωρο 2025

Tώρα, φαίνεται πως η επόμενη σεζόν του Fortnite θα περιλαμβάνει το Fallout με κάποιο τρόπο. Το Σαββατοκύριακο, η Epic Games ανάρτησε μια εικόνα με το κράνος της Power Armor της Brotherhood of Steel όπου και είναι αδιαμφισβήτητα από το franchise της Bethesda, το οποίο απολαμβάνει μια αναγέννηση αυτή τη στιγμή μετά την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς του Amazon Prime.

Επίσης ο λογαριασμός του Fortnite στο Twitter υπαινίχθηκε σήμερα ότι το διάσημο RPG της Bethesda, Fallout, έρχεται στο παιχνίδι.

Δείτε ακόμα: Το Call of Duty Black Ops 6 έρχεται!

Τώρα, ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη σεζόν περιλαμβάνει μια σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων της Zenimax, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ένταξη της μετα-αποκαλυπτικής ιδιοκτησίας στη νέα ενημέρωση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποια skins και cosmetics αντικείμενα θα κάνουν τη μετάβαση, αλλά θα στοιχηματίζαμε χρήματα ότι κάτι θα περιλαμβάνει τον Vault Boy, καθώς και τις εικονικές μπλε-και-κίτρινες στολές της σειράς και την προαναφερθείσα Power Armour.

Πηγή: pushsquare

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS