ΑρχικήGamingΤο Grand Theft Auto 6 κυκλοφορεί το φθινόπωρο 2025

Το Grand Theft Auto 6 κυκλοφορεί το φθινόπωρο 2025

Grand Theft Auto 6

Η Take-Two περιόρισε το παράθυρο κυκλοφορίας του Grand Theft Auto 6 για το φθινόπωρο του 2025 στην τελευταία έκθεση των κερδών της.

Δείτε επίσης: GTA 6: “Θα είναι το πιο σημαντικό game που κυκλοφόρησε ποτέ”

Η επιστροφή του Grand Theft Auto 6 στην Vice City είναι επίσημα προγραμματισμένη για το φθινόπωρο του 2025. Την Πέμπτη, η μητρική εταιρεία Take-Two Interactive έγραψε στην έκθεση κερδών του τέταρτου τριμήνου του 2024 ότι έχει περιορίσει το προηγουμένως ανακοινωμένο παράθυρο κυκλοφορίας του GTA 6 για το 2025 στο φθινόπωρο του επόμενου έτους.

«Η προοπτική μας αντικατοπτρίζει έναν περιορισμό του προηγουμένως καθορισμένου παραθύρου του 2025 από την Rockstar Games στο φθινόπωρο του 2025 για το Grand Theft Auto 6», έγραψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Take-Two, Strauss Zelnick, στην έκθεση κερδών. «Είμαστε εξαιρετικά βέβαιοι ότι η Rockstar Games θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ψυχαγωγίας και οι προσδοκίες μας για τον εμπορικό αντίκτυπο του τίτλου συνεχίζουν να αυξάνονται».

Δείτε ακόμα: Assassin’s Creed Shadows: Νέο Trailer επιβεβαιώνει τα πάντα

Το έκτο κύριo παιχνίδι αυτής της ανοιχτού κόσμου θρυλικής σειράς θα διαδραματίζεται στη Leonida (η αντίστοιχη της Florida από τη Rockstar), επικεντρωμένη κυρίως στην Vice City (Miami). Το παιχνίδι φαίνεται να έχει ένα σύγχρονο περιβάλλον, σε αντίθεση με το γοητευτικό ’80s στυλ από το Grand Theft Auto: Vice City του 2002. Μπορείτε να δείτε μια ματιά στους πρωταγωνιστές Jason και Lucia στο τρέιλερ παρακάτω.

Το Grand Theft Auto 6 είναι εύκολα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι όλων των εποχών, με το πρώτο του τρέιλερ να γίνεται το πιο προβεβλημένο βίντεο (μη μουσικό) ποτέ και οι παίκτες να περιμένουν αγωνιωδώς περισσότερα νέα για τον τίτλο.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS