ΑρχικήgamingGTA 6: Το Νέο Trailer Αυξάνει τις Ακροάσεις του 'Love Is A...

GTA 6: Το Νέο Trailer Αυξάνει τις Ακροάσεις του ‘Love Is A Long Road’

Τη Δευτέρα στις 4 Δεκεμβρίου, η Rockstar Games δημοσίευσε το πρώτο trailer για το GTA 6, το οποίο έχει ήδη πάνω από 126 εκατομμύρια προβολές.

GTA 6

Δείτε περισσότερα: Grand Theft Auto 6: Επείγουσα Προειδοποίηση για Fake Links!

Από τότε, το trailer έχει προβληθεί πάνω από 126 εκατομμύρια φορές μόνο στο YouTube και εκτός αυτού, κάτι που το κάνει μοναδικά συναρπαστικό είναι η μουσική του υπόκρουση. Χρησιμοποιεί με επιδέξιο τρόπο το τραγούδι “Love Is A Long Road” από τον Tom Petty, με την συγχρονισμένη συμφωνία από την Universal Music Enterprises.

Σύμφωνα με το Spotify, το trailer οδήγησε σε αύξηση 36.979% στις ακροάσεις του κομματιού, όπως ανέφερε στο BBC. Αυτή η στατιστική μπορεί να μην δίνει πολλές πληροφορίες, εκτός αν γνωρίζουμε τα πραγματικά νούμερα: πόσες ακροάσεις είχε πριν και μετά το trailer. Παρόλα αυτά, αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Το τραγούδι “Love Is A Long Road” έχει προς το παρόν περίπου 13,8 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify, δείχνοντας ότι έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας, το “Free Fallin” με 639,8 εκατομμύρια αναπαραγωγές.

GTA 6

Παρόλα αυτά, αυτή η πρόωρη άνοδος για το τραγούδι μπορεί να μην είναι η τελευταία: το trailer του GTA 6 μπορεί να έχει εντυπωσιακή επίδραση στο τραγούδι σε πλατφόρμες όπως το TikTok, για παράδειγμα.

Διαβάστε επίσης: Η διαρροή του trailer του GTA 6 θέτει τη Rockstar στο επίκεντρο

Πηγή: musically.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS