ΑρχικήSecurityGrand Theft Auto 6: Επείγουσα Προειδοποίηση για Fake Links!

Grand Theft Auto 6: Επείγουσα Προειδοποίηση για Fake Links!

Το trailer του Grand Theft Auto 6 κυκλοφόρησε, σπάζοντας ρεκόρ προβολών στο YouTube. Ωστόσο, υπάρχουν fake links (ψεύτικοι σύνδεσμοι) για λήψη, που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό (malware).

Grand Theft Auto 6 fake links

Η επερχόμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού “GTA VI” το 2025 στο φανταστικό Vice City, που θυμίζει το Μαϊάμι, φαίνεται να περιλαμβάνει τον πρώτο γυναικείο χαρακτήρα στη σειρά. Παρά τη μείωση των φυσικών πωλήσεων παιχνιδιών, οι ψηφιακές λήψεις απολαμβάνουν μεγάλη δημοφιλία.

Δείτε ακόμα: Grand Theft Auto 6: Επίσημη ανακοίνωση αυτή την εβδομάδα, τρέιλερ τον Δεκέμβριο

Οι ειδικοί της NordVPN προειδοποιούν για απάτες, καθώς hackers προσπαθούν να δελεάσουν θαυμαστές του Grand Theft Auto 6 με fake links για λήψη του παιχνιδιού πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Παρόμοιες απάτες έχουν αναφερθεί και για άλλα δημοφιλή παιχνίδια και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια δεδομένων των παικτών.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV11 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV14 hours ago

Η ανυπομονησία των θαυμαστών δημιουργεί νέες ευκαιρίες για κυβερνοεγκλήματα.

Παρά το γεγονός ότι το Grand Theft Auto 6 είναι υπό ανάπτυξη με υποσχέσεις για κυκλοφορία το 2025, υπάρχουν fake links στο διαδίκτυο που υπόσχονται τη λήψη του παιχνιδιού. Ωστόσο, υπάρχει η ανησυχία ότι αυτοί οι σύνδεσμοι μπορεί να οδηγήσουν σε λήψη κακόβουλου λογισμικού, το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως η παρακολούθηση ή η κλοπή προσωπικών δεδομένων.

Grand Theft Auto 6 fake links

Διαβάστε σχετικά: Grand Theft Auto 6: Διέρρευσαν βίντεο και source code

Συνιστάται να αποφεύγετε αυτούς τους συνδέσμους και να κατεβάζετε παιχνίδια μόνο από επίσημες ιστοσελίδες. Επιπλέον, συνίσταται η χρήση λογισμικού προστασίας από απειλές (Threat Protection) για επιπρόσθετη ασφάλεια.

Πηγή: dailymail

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS