ΑρχικήgamingIndiana Jones and the Great Circle: Το νέο παιχνίδι της Bethesda

Indiana Jones and the Great Circle: Το νέο παιχνίδι της Bethesda

Indiana Jones παιχνίδι

Ανακοινώθηκε επιτέλους το παιχνίδι Indiana Jones από το στούντιο Bethesda και τον προγραμματιστή του Wolfenstein, MachineGames. Το παιχνίδι, που ονομάζεται “Indiana Jones and the Great Circle,” παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Developer Direct event της Microsoft.

Δείτε επίσης: Ace Combat 7: Skies Unknown θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου

Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσηςπεριπέτειας που λαμβάνει χώρα τόσο σε πρώτο όσο και σε τρίτο πρόσωπο, ανάλογα με τη σκηνή, και τοποθετείται μεταξύ των ταινιών Raiders of the Lost Ark και Indiana Jones and the Last Crusade. Ο Todd Howard της Bethesda υπογράφει ως εκτελεστικός παραγωγός. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Microsoft δηλώνει ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024 για Xbox και PC.

Indiana Jones and the Great Circle

Το παιχνίδι Indiana Jones είχε πρώτο-ανακοινωθεί το 2021, και πέρυσι έγινε γνωστό ότι θα είναι αποκλειστικό για τα Xbox και PC.

Και ναι, υπάρχει αρκετή δράση με το μαστίγιο.

Η αποκάλυψη έρχεται καθώς η Lucasfilm συνεργάζεται με διάφορα σημαντικά στούντιο για τη μεταφορά των ιδιοκτησιών της στον χώρο των video games, ειδικά όσον αφορά το Star Wars. Το στούντιο Respawn, γνωστό για το Titanfall, έχει ήδη δημιουργήσει δύο παιχνίδια για τους Jedi, με περισσότερα στα σκαριά. Η Ubisoft εργάζεται πάνω σε ένα παιχνίδι open-world με τίτλο Outlaws, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος, ενώ η Quantic Dream δουλεύει πάνω σε ένα spinoff με εστίαση στην αφήγηση με τίτλο Eclipse. (Ταυτόχρονα, μια ανασκευή του κλασικού RPG Knights of the Old Republic φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.)

Δείτε επίσης: Το Frostpunk 2 θα κυκλοφορήσει ως day one release με το Game Pass

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS