ΑρχικήGamingTesla: Διακοπή υποστήριξης παιχνιδιών Steam στα νέα μοντέλα;

Tesla: Διακοπή υποστήριξης παιχνιδιών Steam στα νέα μοντέλα;

Λέγεται ότι η Tesla σχεδιάζει να σταματήσει την υποστήριξη για παιχνίδια Steam στα νέα της οχήματα Tesla Model S και Tesla Model X. Μέχρι τώρα, οι οδηγοί είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν τίτλους όπως το The Witcher 3: Wild Hunt ή το Forza Horizon 5 και να παίξουν με ένα συμβατό χειριστήριο, όταν το αυτοκίνητό τους ήταν σταματημένο.

Tesla Steam παιχνίδια

Σύμφωνα με το Electrek, η Tesla έστειλε επιστολή σε άτομα που λαμβάνουν νέα Model S και Model X και τους ενημέρωσε για τη διακοπή υποστήριξης των παιχνιδιών: “Η Tesla ενημερώνει το gaming computer στο Model X σας και το όχημά σας δεν μπορεί πλέον να παίζει παιχνίδια Steam“.

Δείτε επίσης: Οι απολύσεις της Tesla συνεχίζονται: 600 θέσεις κόπηκαν στην Καλιφόρνια

Ωστόσο, όλες οι άλλες λειτουργίες ψυχαγωγίας και οι εφαρμογές θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά. Η κατάργηση αυτής της δυνατότητας δεν φαίνεται να επηρεάζει τους τρέχοντες ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Η Tesla άρχισε να υποστηρίζει παιχνίδια Steam το Δεκέμβριο του 2022 (beta). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, είχε πει τότε ότι η λειτουργία θα ήταν ευρέως διαθέσιμη τον Αύγουστο του ίδιου έτους.

Αν και η αναπαραγωγή παιχνιδιών στην οθόνη ενός αυτοκινήτου δεν μοιάζει πρακτική, ήταν σίγουρα μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Ο Musk έχει πει ότι το Tesla Model S Plaid είναι ικανό να προσφέρει επιδόσεις gaming συγκρίσιμες με το PlayStation 5.

Ωστόσο, μόνο τα παλιά μοντέλα θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη δυνατότητα.

Δείτε επίσης: Μόνο το 2% προχώρησε στην αγορά του Tesla Full Self-Driving μετά τη μηνιαία δοκιμή

Η απόφαση της Tesla να αποσύρει την υποστήριξη για τα παιχνίδια Steam στα τελευταία μοντέλα Model S και Model X θα επηρεάσει άμεσα τους ιδιοκτήτες που απολάμβαναν τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια της φόρτισης ή των διαλειμμάτων τους. Αυτή η λειτουργία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των τεχνολογικά ενημερωμένων καταναλωτών που εκτιμούν την ενσωμάτωση προηγμένων ψυχαγωγικών επιλογών στα οχήματά τους.

Οι ιδιοκτήτες που είχαν επενδύσει σε παιχνίδια Steam και είχαν προσαρμόσει τα οχήματά τους για να εκμεταλλευτούν αυτή τη δυνατότητα, μπορεί να αισθανθούν απογοήτευση και δυσαρέσκεια. Η απώλεια αυτής της λειτουργίας μπορεί να θεωρηθεί ως ένα “βήμα πίσω” στην εμπειρία χρήστη που προσφέρει η Tesla, ειδικά για εκείνους που είχαν συνηθίσει να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους ως πολυ-λειτουργικά κέντρα ψυχαγωγίας.

Δείτε επίσης: Οι μέτοχοι της Tesla αποφασίζουν για την αποζημίωση 55 δισ.$ του Elon Musk

Από την άλλη πλευρά, η Tesla μπορεί να πήρε αυτή την απόφαση για να επικεντρωθεί σε άλλες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις που θα ενισχύσουν την απόδοση και την ασφάλεια των οχημάτων της. Οι ιδιοκτήτες μπορεί να δουν αυτή την αλλαγή ως μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την παροχή καλύτερων και πιο αξιόπιστων υπηρεσιών.

Τέλος, η διακοπή υποστήριξης παιχνιδιών Steam μπορεί να έχει και οικονομικές επιπτώσεις για τους ιδιοκτήτες Tesla που είχαν επενδύσει σε ακριβό εξοπλισμό και παιχνίδια για να εκμεταλλευτούν την υποστήριξη Steam. Η αφαίρεση της λειτουργίας μπορεί να θεωρηθεί ως απώλεια αξίας για τα οχήματά τους, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ικανοποίησή τους από την αγορά.

πηγή: www.techradar.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS