ΑρχικήReviewsΤα Πάντα για το Xperia 1 VI Πριν Ανακοινωθεί Επίσημα από τη...

Τα Πάντα για το Xperia 1 VI Πριν Ανακοινωθεί Επίσημα από τη Sony

Xperia 1 VI

Η μητέρα όλων των διαρροών για το Xperia 1 VI, Insider Sony, είναι εδώ για να χαλάσει το επίσημο event ανακοίνωσης της Sony.

Η μεγάλη ημέρα έφτασε (σχεδόν) για τους ελάχιστους φανατικούς της Sony που συνεχίζουν να νοιάζονται βαθιά για τα κινητά της εταιρείας, αλλά ενώ περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Xperia 1 VI, τώρα μπορείτε να απολαύσετε… σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Δείτε επίσης: iPad Air και iPad Pro εξοπλίζονται με τη λειτουργία «Battery Health»

Ναι, φαίνεται ότι η ήδη πολλές φορές διαρρεύσαντα συσκευή διαρρέει ακόμα περισσότερο στο Twitter, το κοινωνικό δίκτυο που πρώην ήταν γνωστό ως Twitter, αφήνοντας σχεδόν καμία σημαντική ερώτηση αναπάντητη πριν από την επίσημη εκδήλωση λανσαρίσματος… εκτός από το πάντα κρίσιμο θέμα της τιμολόγησης.

Ένα αναθεωρημένο σχέδιο με την “φωτεινότερη οθόνη Xperia που υπήρξε ποτέ” στο κέντρο του.

Όπως φημολογείται πολλές φορές τους τελευταίους μήνες, το Xperia 1 VI απομακρύνεται από το 21:9 αναλογία πλευρών που έκανε τους προκατόχους του να μοιάζουν με σχεδόν κανένα άλλο κινητό στην αγορά. Η νέα αναλογία 19,5:9 είναι ίδια με αυτή που προσφέρει το Galaxy S24 Ultra, για παράδειγμα, που δεν ακούγεται καλό για την ταυτότητα της μάρκας της Sony.

Δείτε ακόμα: Apple iPad Air review — Είναι αυτό που «πρέπει» να αποκτήσετε;

Ωστόσο, τα τηλέφωνα Xperia έχουν πάντα ξεχωρίσει στον τομέα της απόδοσης της οθόνης, και αυτό το premium τηλέφωνο επόμενης γενιάς πιθανότατα δεν θα αποτελεί εξαίρεση, υπόσχοντας μια “οπτικά εντυπωσιακή” εμπειρία χρήσης με τεχνολογία “κληρονομημένη από την εκλεκτή Bravia 9” τηλεόραση και ένα νέο Sunlight Vision mode για καλύτερη ορατότητα σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες φωτισμού.

Xperia 1 VI

Όπως και το προαναφερόμενο Galaxy S24 Ultra, το Xperia 1 VI στοχεύει επίσης στη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας LTPO για να προσαρμόζει την εμπειρία προβολής περιεχομένου σας από το 1 έως 120Hz ρυθμό ανανέωσης και έτσι να κρατάει τα πράγματα τόσο ομαλά όσο χρειάζεστε σε όλες τις περιπτώσεις και να εξοικονομεί ενέργεια όπου είναι δυνατόν.

Δείτε ακόμα: Η WiiM ανακοινώνει δύο νέους ασύρματους streamers

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι φαίνεται ότι το Xperia 1 VI θα υποβαθμίσει την κορυφαία στην βιομηχανία ανάλυση 4Κ του προκατόχου του σε Full HD+, το οποίο ακούγεται κακό αλλά θα βοηθήσει επίσης σημαντικά στη διάρκεια της μπαταρίας χωρίς να επηρεάζει πολύ την πραγματική εμπειρία προβολής βίντεο. Ενώ η ακριβής ανάλυση pixel δεν είναι γνωστή αυτή τη στιγμή, τα τηλέφωνα FHD+ τείνουν να παρέχουν μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία ροής υψηλής ανάλυσης ταινιών και παιχνιδιών σε πολύ παρόμοια ποιότητα με τα 4Κ σημαντικών μοντέλων.

Xperia 1 VI

Εκτός αυτού, αυτή η υποβάθμιση θα μπορούσε να βοηθήσει τη Sony να μειώσει την τιμή του νέου υπερ-premium τηλεφώνου της σε σύγκριση με το εξωφρενικό Xperia 1 V, οπότε ίσως θέλετε να περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθεί αυτό προτού απορρίψετε τη δυνατότητα του Xperia 1 VI να ελκύσει τις μάζες.

Δείτε επίσης: TicWatch Pro 5 Enduro: Νέα Αναβαθμισμένη Έκδοση

Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα υψηλής ποιότητας τηλέφωνο και ακόμη περισσότερα

Εντάξει, ίσως το Xperia 1 VI δεν φαίνεται ιδιαίτερο ή μοναδικό με κάποιον σαφή τρόπο, αλλά δεν είναι και αδύναμο κατά κανένα μέτρο της λέξης. Με την κατάλληλη τιμή, αυτός ο “κακός” φαίνεται να έχει τα πάντα για να διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου κινητού Android του 2024, από ένα επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 μέχρι μια μπαταρία 5.000mAh που αξιολογείται για δύο ολόκληρες ημέρες αντοχής μεταξύ των φορτίσεων (με τη βοήθεια εκείνης της οικονομικής αλλά και υψηλής ποιότητας οθόνης), και τρεις διαφορετικές κάμερες 48MP.

Xperia 1 VI

Ναι, όλοι οι τρεις κύριοι αισθητήρες πίσω κάμερας είναι εξοπλισμένοι με αισθητήρες 48MP, με το δεύτερο φακό να ασχολείται με τη φωτογραφία υπέρ-ευρείας γωνίας και η τριτοβάθμια κάμερα να υποστηρίζει την τεχνολογία τηλεφωτογραφίας ζουμ που κυμαίνεται από 85 έως 170 χιλιοστά. Συνολικά, το Xperia 1 VI φαίνεται να είναι έτοιμο να καταγράψει τις πιο ευκρινείς και σαφείς εικόνες και βίντεο σε σχεδόν όλες τις συνθήκες και τις συνθήκες.

Δείτε ακόμα: Apple M4 chip MacBook Air 2025 – Τι να περιμένετε;

Φυσικά, παραμένει να είναι να δούμε πώς θα εκτελέσουν στον πραγματικό κόσμο οι τρεις κάμερες που κινούνται από την Zeiss, και θα πρέπει επίσης να ελέγξουμε προσεκτικά το νέο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουμε τις τολμηρές υποσχέσεις της Sony για παροχή “ασύγκριτης” απόδοσης ήχου. Ένα νέο μοντέλο ηχείου θα φροντίσει για την τελευταία πτυχή, και μην ανησυχείτε, καθώς η υποδοχή ακουστικών audio jack 3,5 χιλιοστών εξακολουθεί να υπάρχει εδώ για να μείνει.

Ζυγίζοντας 192 γραμμάρια και μετρώντας 8,2 χιλιοστά σε πάχος, το Xperia 1 VI δεν είναι πραγματικά τόσο διαφορετικό από τον προκάτοχό του, ενώ εύκολα κερδίζει το Galaxy S24 Ultra και στα δύο αυτά τμήματα. Οι “κομψές” επιλογές χρώματος του θα περιλαμβάνουν μαύρο, πλατινένιο ασημί, χακί πράσινο και κόκκινο, αν και αμφιβάλλουμε σοβαρά ότι όλες αυτές οι τέσσερις θα καταλήξουν σε όλες τις παγκόσμιες αγορές. Δεν υπάρχουν λόγια για ταχύτητες φόρτισης ακόμα, αλλά γνωρίζουμε ότι η ασύρματη φόρτιση θα υποστηρίζεται (αναμενόμενα), και το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία “κοινής μπαταρίας“.

Ένα “ψυγείο με διασταυρούμενα” (vapor chamber cooler), FPS optimizer, ισοσταθμιστείς ήχου, ενισχυτής παιχνιδιών και “ρυθμός σάρωσης αφής” 240Hz είναι μόνο μερικές από τις τεχνολογίες που έχουν ως στόχο να βελτιώσουν τις καλύτερες δυνατότητες παιχνιδιού του Snapdragon 8 Gen 3 SoC του Xperia 1 VI, όμως μην βιαστείτε πριν περιμένετε πολλά από αυτά τα φανταχτερά αλλά ενδεχομένως και διακινδυνευμένα χαρακτηριστικά. Πάντως, η Sony μπορεί σίγουρα να έχει ένα πραγματικό νικητή στα χέρια της εδώ… αν επιτέλους καταφέρει να ορίσει σωστά το σημείο τιμολόγησης, που θα μάθουμε σύντομα.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS