ΑρχικήinetΤο αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi MIX Flip έκανε την εμφάνισή του

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο Xiaomi MIX Flip έκανε την εμφάνισή του

Το Xiaomi MIX Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο της Xiaomi, μόλις κυκλοφόρησε σε μια πραγματική εικόνα. Επιπλέον, το τηλέφωνο πιστοποιήθηκε από την αρχή 3C της Κίνας, η οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκαν ευπάθειες σε Xiaomi Android συσκευές

Xiaomi MIX Flip

Ας εστιάσουμε πρώτα στη σχεδίαση του τηλεφώνου. Στην πραγματικότητα, ο σχεδιασμός του κινητού δεν είναι και τόσο εκπληκτικός. Ένα σκίτσο που μας δείχνει κάτι παρόμοιο με αυτό διέρρευσε πριν από λίγο καιρό. Όπως δείχνει η φωτογραφία, το Xiaomi MIX Flip έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος που είναι τοποθετημένες οριζόντια. Δίπλα σε αυτό φαίνεται να τοποθετούνται δύο φλας LED.

Κάτω από την ενότητα της κάμερας, υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα για την οθόνη του καλύμματος του τηλεφώνου. Αυτή η οθόνη καλύμματος δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μικρή, αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο σε ορισμένα άλλα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα.

Η επωνυμία Leica είναι ορατή κάτω από τη ρύθμιση φλας διπλού LED του τηλεφώνου. Αυτά τα ξεχωριστά τμήματα κάμερας και οθόνης φαίνονται λίγο περίεργα σε αυτήν την παραλλαγή χρώματος. Καθώς το επάνω μέρος του Xiaomi MIX Flip είναι λευκό και το κάτω μέρος φαίνεται να έχει χρώμα σαμπάνιας.

Δείτε ακόμα: Η Xiaomi δεν σας επιτρέπει πλέον να αναπαράγετε βίντεο YouTube στο παρασκήνιο δωρεάν

Τώρα, όσον αφορά τη φόρτιση, το Xiaomi MIX Flip θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 67W. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι θα είναι το smartphone με την ταχύτερη φόρτιση, όσον αφορά τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα.

Το Snapdragon 8 Gen 3 αναμένεται να τροφοδοτήσει αυτό το smartphone. Η συσκευή αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50 megapixel και όταν πρόκειται για τη λήψη τηλεφακού, θα χρησιμοποιηθεί ο αισθητήρας OmniVision OV60A.

Δείτε επίσης: Xiaomi 14 Ultra: Η Επανάσταση στη Φωτογραφία έρχεται με Κυκλικό Φακό

Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι πότε θα γίνει επίσημη η συσκευή, αλλά θα έρθει κάποια στιγμή φέτος. Το Xiaomi MIX Fold 3 έφτασε τον Αύγουστο του περασμένου έτους, οπότε το MIX Flip θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μαζί με το MIX Fold 4 φέτος. Ο Αύγουστος φαίνεται σαν η ιδανική εποχή για να κυκλοφορήσουν και οι δύο συσκευές.

Πηγή: androidheadlines

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS