ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Notes του iPhone είναι ένα μυστικό όπλο για ιδιωτικές συνομιλίες

Η εφαρμογή Notes του iPhone είναι ένα μυστικό όπλο για ιδιωτικές συνομιλίες

Η ενσωματωμένη εφαρμογή Notes σε συσκευές iPhone είναι ένα μυστικό όπλο για ιδιωτικές συνομιλίες. Είναι πάντα διασκεδαστικό όταν βρίσκετε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή εκτός της χρήσης για την οποία προορίζεται. Είναι σχεδόν σαν να το χρησιμοποιείτε με ύπουλο τρόπο που δεν θα έπρεπε, αλλά σας προσφέρει τη δυνατότητα για ιδιωτικές συνομιλίες με κάποιον.

Δείτε επίσης: Ο ανταγωνιστής του Instagram, TikTok Notes, μόλις κυκλοφόρησε

Notes iPhone

Στο iPhone σας, ξεκινήστε την εφαρμογή Notes και πατήστε το κουμπί Σύνταξη κάτω δεξιά για να δημιουργήσετε μια νέα σημείωση. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε οτιδήποτε στη σημείωση για να το διατηρήσετε, διαφορετικά θα διαγραφεί αυτόματα όταν βγείτε από τη σημείωση. Μπορείτε επίσης απλώς να μεταβείτε σε μια υπάρχουσα σημείωση, αλλά είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με μια νέα.

Μόλις η σημείωσή σας είναι έτοιμη για χρήση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία προσθήκης ενός άλλου ατόμου ως συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να διαβάσει και να επεξεργαστεί ό,τι υπάρχει στη σημείωση.

Στη συνέχεια, επιλέξτε μια μέθοδο για να μοιραστείτε τη σημείωση: Μπορείτε να τη στείλετε μέσω μηνύματος κειμένου, email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα. Πατήστε Αντιγραφή συνδέσμου για να αντιγράψετε τον σύνδεσμο της σημείωσης στο πρόχειρό σας και να τον μοιραστείτε με τον συνεργάτη σας.

Δείτε ακόμα: Overwatch 2: “Νέα cosmetics, patch notes και weapon skins”

Το άλλο άτομο, πρέπει τώρα να ανοίξει το σύνδεσμο σημειώσεων και να αποδεχτεί την πρόσκληση. Εάν αποδεχτούν, θα ανακατευθυνθούν στην εφαρμογή Notes του iPhone τους και στη σημείωση συνεργασίας που μόλις δημιουργήσατε.

Για να επικοινωνήσετε, απλώς πληκτρολογήστε κάτι στη σημείωση, το οποίο το άλλο άτομο θα μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε αποστολή. Θα λαμβάνουν επίσης μια ειδοποίηση κάθε φορά που η σημείωση τροποποιείται.

Εάν είστε ο κάτοχος της σημείωσης και θέλετε να διατηρήσετε τη σημείωση ανέπαφη για όλους, αλλά να τους εμποδίσετε να την επεξεργαστούν, μπορείτε εύκολα να το κάνετε. Επάνω δεξιά, πατήστε το κουμπί Προβολή συμμετεχόντων και, στη συνέχεια, πατήστε Διαχείριση κοινόχρηστης σημείωσης. Για να αφαιρέσετε έναν συμμετέχοντα, μπορείτε είτε να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά στο όνομά του και, στη συνέχεια, να πατήσετε Κατάργηση ή να πατήσετε το όνομά του και μετά να πατήσετε Κατάργηση πρόσβασης.

Δείτε επίσης: The Finals: Τα Patch Notes για την έκδοση 1.5

Εάν δεν είστε ο κάτοχος της σημείωσης, μπορείτε απλώς να διαγράψετε τη σημείωση από την εφαρμογή Notes.

Πηγή: cnet

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS