ΑρχικήHow ToNetflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;

Netflix: Πώς να κατεβάσετε ταινίες και σειρές;

Το Netflix είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες για την παρακολούθηση ταινιών και σειρών. Μία από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες που παρέχει το Netflix είναι η δυνατότητα λήψης των αγαπημένων σας σόου, ώστε να μπορείτε να τα δείτε όποτε θέλετε, ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Στον παρακάτω οδηγό, μπορείτε να δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες και σειρές από το Netflix.

Netflix κατεβάσετε ταινίες και σειρές

Δείτε επίσης: Hades στο Netflix: Η Συνέχεια μιας Επικής Περιπέτειας

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Netflix στη συσκευή σας και επιλέξτε τη σειρά ή την ταινία που θέλετε να κατεβάσετε.
  • Πατήστε στον τίτλο για να δείτε τη σελίδα λεπτομερειών.
  • Σε αυτή τη σελίδα, αναζητήστε το εικονίδιο λήψης (ένα βέλος που βλέπει προς τα κάτω). Εάν δεν υπάρχει αυτό το εικονίδιο, δεν είναι δυνατή η λήψη της συγκεκριμένης ταινίας ή εκπομπής.
  • Πατήστε το εικονίδιο λήψης για να ξεκινήσει η διαδικασία. Ενδέχεται να σας ζητηθεί να επιλέξετε την ποιότητα λήψης.
  • Μπορείτε να ελέγξετε την πρόοδο της λήψης στην ενότητα “Λήψεις” της εφαρμογής Netflix.
  • Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, μεταβείτε στην ενότητα “Λήψεις“. Εκεί θα βρείτε όλες τις ταινίες και τις σειρές που έχετε κατεβάσει από το Netflix.

Δείτε επίσης: Τέλος στις Συνδρομές μέσω iTunes: Οι Νέες Οδηγίες της Netflix

Πρέπει να έχετε στο νου σας ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης της λήψης. Το Netflix επιτρέπει, συνήθως, τη διατήρηση των λήψεων για 30 ημέρες. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με τη σειρά ή την ταινία. Έτσι, μια λήψη ενδέχεται ναι διατηρηθεί από 48 ώρες έως 30 ημέρες.

Netflix download movies

Επιπλέον, εάν ακυρώσετε τον λογαριασμό σας στο Netflix, όλο το περιεχόμενο που έχετε κατεβάσει θα αφαιρεθεί από τη συσκευή. Αντίστοιχα, εάν ανανεώσετε τη συνδρομή σας, θα πρέπει να κατεβάσετε ξανά το περιεχόμενο.

Η λήψη ταινιών από το Netflix μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία ψυχαγωγίας. Παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή σε περιοχές με περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Netflix CEO: Χαρακτηρίζει το Apple Vision Pro Ασήμαντη Επένδυση

Επιπλέον, η λήψη ταινιών μπορεί να μειώσει την κατανάλωση δεδομένων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους δεν έχουν απεριόριστα δεδομένα ή προσπαθούν να περιορίσουν τη χρήση τους. Μπορείτε να κατεβάσετε ταινίες όταν είστε συνδεδεμένοι σε WiFi και να τις παρακολουθήσετε αργότερα χωρίς να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας.

Πηγή: www.gadgetsnow.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS