ΑρχικήinetMotorola Razr+: Χρήστες αναφέρουν αδυναμία λήψης software updates

Motorola Razr+: Χρήστες αναφέρουν αδυναμία λήψης software updates

Κάποιοι χρήστες του Motorola Razr+ αναφέρουν ότι οι συσκευές τους δεν λαμβάνουν ενημερώσεις λογισμικού (software updates).

Το Motorola Razr+ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λογισμικού, καθώς η ανατροφοδότηση επισημαίνει προβλήματα με τις ενημερώσεις λογισμικού.

Το Motorola Razr+ (ή Razr 40 Ultra) προσφέρει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για ένα αναδιπλούμενο clamshell flipper. Το κορυφαίο χαρακτηριστικό του είναι η εξωτερική οθόνη Quick View 3,6 ιντσών, που θεωρητικά επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί σχεδόν όλες τις λειτουργίες χωρίς να ανοίγει τη συσκευή και να χρησιμοποιεί τη μεγάλη P-OLED οθόνη 6,9 ιντσών.

Ωστόσο, υπάρχει αναφορά προβλημάτων με ορισμένες μονάδες που δεν λαμβάνουν over-the-air (OTA) software updates. Σε φόρουμ της Lenovo, που είναι η μητρική εταιρεία της Motorola, χρήστες του Razr+/Razr 40 Ultra αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει ενημερώσεις εδώ και μήνες. Αυτό το πρόβλημα αναφέρεται ήδη από τον Αύγουστο.

Δείτε επίσης: Η Motorola προτείνει να φοράτε το νέο εύκαμπτο κινητό της ως ρολόι

Μια ιδιοκτήτρια Motorola Razr+ στις ΗΠΑ, με το όνομα Melisa, επικοινώνησε με τη Lenovo για το πρόβλημα. Η Melisa αναφέρει ότι αγόρασε το τηλέφωνο τον Ιούνιο και δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από τότε. Το τηλέφωνό της είναι ακόμη στο πακέτο ασφαλείας της 1ης Μαΐου 2023, και η Melisa ζητά βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος και τη λήψη των πιο πρόσφατων πακέτων ασφαλείας.

Η Motorola εργάζεται προς την επίλυση αυτού του θέματος, αλλά οι απαντήσεις από υπαλλήλους της εταιρείας στο Lenovo board αποκαλύπτουν ότι προσπαθεί να βρει λύση εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια.

Ορισμένοι χρήστες του Razr+ έχουν χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή τους (Windows) και έχουν κατεβάσει το Rescue and Smart Assistant (RSA) για να λάβουν τις ενημερώσεις λογισμικού για το Razr+ τους. Ωστόσο, η χρήση αυτού του εργαλείου συνεπάγεται αυτόματη επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Λόγω αυτού, και δεδομένου ότι το RSA δεν προσφέρεται στους χρήστες Linux και Mac, δεν πρέπει να θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι χρήστες του Motorola Razr+.

Δείτε ακόμα: Αποκαλυπτικές Λεπτομέρειες για το OnePlus Ace 3!

Η Motorola εργάζεται για την επίλυση αυτού του θέματος, αλλά οι απαντήσεις από υπαλλήλους της εταιρείας στο Lenovo board αποκαλύπτουν ότι προσπαθεί να βρει λύση εδώ και πολλούς μήνες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια θετικά σημάδια. Ένα μήνυμα από έναν χρήστη του Reddit, με το όνομα muavindecocuktu, αναφέρει: “Ευχαριστώ, λύθηκε κάπως για μένα. Τώρα έχω την ενημέρωση της 1ης Νοεμβρίου. Ενημερώθηκε αρκετές φορές στη σειρά“.

Πηγή πληροφοριών: https://www.phonearena.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS