ΑρχικήinetGurman: Η Apple θα ανακοινώσει νέους Mac στο τέλος του μήνα

Gurman: Η Apple θα ανακοινώσει νέους Mac στο τέλος του μήνα

Ο γνωστός δημοσιογράφος Mark Gurman του Bloomberg, που ασχολείται με θέματα που αφορούν στην Apple, ανέφερε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να λανσάρει νέα προϊόντα με εστίαση στο Mac, στο τέλος του μήνα. Μάλιστα, ανέφερε ότι η Apple μπορεί να ανακοινώσει ένα ανανεωμένο iMac 24 ιντσών.

Mac Apple

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του “Power On“, ο Gurman έκανε την αποκάλυψη σχετικά με τους νέους Mac και το νέο iMac 24 ιντσών. Το τρέχον μοντέλο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2021 και είναι το μόνο Mac τρέχουσας γενιάς, που έχει απομείνει με το τσιπ M1. Ο Gurman είχε επανειλημμένα πει ότι το επόμενο iMac της Apple θα διαθέτει το τσιπ M3, αλλά σε αυτό το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο αρνήθηκε να αναφέρει ποιο τσιπ θα περιλαμβάνει το νέο μηχάνημα.

Δείτε επίσης: MacBook: Πτώση κατά 30% στις πωλήσεις όλο το 2023

Ο Gurman σημείωσε ότι τα καταστήματα λιανικής της Apple έχουν τώρα έλλειψη σε iMac, MacBook Pro 13 ιντσών και MacBook Pro 14 και 16 ιντσών, και πολλές διαμορφώσεις τώρα δεν θα φτάσουν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τον Gurman αυτό είναι “ένα σαφές σημάδι ότι κάτι πρόκειται να συμβεί” σχετικά με αυτά τα τρία μηχανήματα. Πρόσθεσε ότι η Apple έχει “κάνει πρόοδο” στα νέα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών. Ενώ τα τρέχοντα μοντέλα M2 Pro και ‌M2‌ Max 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο, πιστεύει ότι μια “πρόσθετη ενημέρωση την ίδια χρονιά θα ήταν ασυνήθιστη, αλλά όχι αδιανόητη“.

Δείτε επίσης: Apple: Θα κυκλοφορήσει MacBook με M3 chip τον επόμενο χρόνο;

Ο Gurman πιστεύει ότι η επερχόμενη ανακοίνωση για τα νέα Mac θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου ή την Τρίτη 31 Οκτωβρίου. Πιστεύει ότι η Apple δεν θα φέρει σημαντικές αλλαγές στους νέους υπολογιστές, εκτός από νέους επεξεργαστές. Ωστόσο, ανέφερε ότι μπορεί να υπάρξουν μικρές βελτιώσεις στις οθόνες.

Ο Gurman επανέλαβε επίσης τις φήμες ότι τα μοντέλα MacBook Air επόμενης γενιάς με τσιπ M3 δεν θα κυκλοφορήσουν νωρίτερα από το 2024 και ότι μια μεγαλύτερη “pro” έκδοση του iMac με οθόνη 32 ιντσών και νέο σχεδιασμό θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 ή το 2025.

Δείτε επίσης: Apple iPhone 15 Pro Max: Οι χρήστες αναφέρουν burn-in οθόνης

Η Apple, η οποία είναι γνωστή για την πρωτοπορία της στον τομέα της τεχνολογίας, φαίνεται ότι θέλει να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική με τη νέα σειρά των υπολογιστών Mac. Οι Mac της Apple έχουν κερδίσει φήμη για τις κορυφαίες επιδόσεις τους, την άριστη ποιότητα κατασκευής, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης που προσφέρουν. Με την άφιξη και των νέων επεξεργαστών, η Apple έχει προβεί σε ένα άλμα προς την αυτονομία της στην παραγωγή τσιπ, γεγονός που επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο στην επίδοση και την απόδοση των συστημάτων της. Αν ο Gurman βγει αληθινός και ανακοινωθούν νέοι Mac στο τέλος του μήνα, τότε θα δούμε σίγουρα κάτι εντυπωσιακό.

Πηγή: www.macrumors.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS