ΑρχικήinetSecurity Copilot AI: Η Microsoft ανακοίνωσε early access program

Security Copilot AI: Η Microsoft ανακοίνωσε early access program

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης, Security Copilot AI είναι πλέον διαθέσιμος σε ορισμένους πελάτες για early access.

Security Copilot Microsoft

Το Security Copilot, το εργαλείο ανάλυσης ασφαλείας που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, βοηθά τις ομάδες ασφαλείας στη γρηγορότερη αντιμετώπιση απειλών, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία της Microsoft και τα πιο πρόσφατα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα.

Αυτός ο βοηθός AI, που θυμίζει ChatGPT, απαντά σε ερωτήσεις ασφαλείας και μαθαίνει και προσαρμόζεται από τις αλληλεπιδράσεις για να προσαρμόζει τις συστάσεις του σε κάθε εταιρικό περιβάλλον. Οι δυνατότητές του περιλαμβάνουν άμεσες περιλήψεις συμβάντων, γρήγορες απαντήσεις με οδηγούς, απλοποιημένα ερωτήματα φυσικής γλώσσας και ανάλυση κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, το Security Copilot AI της Microsoft βοηθά τους υπερασπιστές δικτύων και συστημάτων να εντοπίζουν προηγουμένως άγνωστες απειλές, αναλύοντας δεδομένα επίθεσης και συσχετίζοντας σήματα απειλητικών δραστηριοτήτων.

Δείτε επίσης: Έρευνα Microsoft: To ChatGPT-4 είναι πιο ευάλωτο από το ChatGPT-3.5

Όπως αποκάλυψε η Vasu Jakkal, Εταιρικός Αντιπρόεδρος της Microsoft για την Ασφάλεια, τη Συμμόρφωση και την Ταυτότητα, το Security Copilot AI ενσωματώνεται τώρα και στην πλατφόρμα Extended Detection and Response (XDR) του Microsoft 365 Defender. Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Early Access θα έχουν επίσης πρόσβαση στα δεδομένα του Microsoft Defender Threat Intelligence χωρίς κόστος.

“Το Security Copilot βοηθά ήδη τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν έως και 40% του χρόνου τους σε βασικές εργασίες ασφαλείας, με δυνατότητες όπως η σύνταξη σύνθετων ερωτημάτων που βασίζονται μόνο σε ερωτήσεις φυσικής γλώσσας και η σύνοψη συμβάντων ασφαλείας”, είπε η Jakkal.

Το Security Copilot μπορεί να αναβαθμίσει αποτελεσματικά μια ομάδα ασφαλείας, ανεξάρτητα από την τεχνογνωσία της, να της εξοικονομήσει χρόνο, να της επιτρέψει να βρει αυτό που μπορεί να είχε ξεφύγει προηγουμένως και να την επιτρέψει να επικεντρωθεί στα πιο σημαντικά projects“.

Για να εγγραφούν στο Security Copilot Early Access Program, οι πελάτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων της Microsoft και να επισκεφτούν τον επίσημο ιστότοπο για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης: Microsoft: Διορθώνει το πρόβλημα εγκατάστασης ενημερώσεων ασφαλείας στα Windows 10

Οι οργανισμοί που συνεργάζονται με Managed Security Service Providers (MSSPs) στο Early Access Program μπορούν να επεκτείνουν την πρόσβαση στο περιβάλλον Security Copilot τους, επιτρέποντας στους MSSP να συμμετέχουν ενεργά και να συνεργάζονται μαζί τους μέσω Security Copilot.

Η Microsoft παρέχει επίσης εκτενή τεκμηρίωση σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Microsoft Security Copilot για διάφορες εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της σύνοψης συμβάντων, της ανάλυσης scripts και κωδίκων κλπ.

Στην ασφάλεια, τα λεπτά μετράνε. Με το Security Copilot, οι υπερασπιστές μπορούν να ανταποκριθούν σε περιστατικά ασφαλείας μέσα σε λίγα λεπτά αντί για ώρες ή ημέρες“, είχε πει η Jakkal τον Μάρτιο, κατά την αρχική παρουσίαση.

Το Security Copilot παρέχει κρίσιμη καθοδήγηση βήμα προς βήμα και context μέσω μιας έρευνας που βασίζεται στη φυσική γλώσσα και επιταχύνει τη διερεύνηση και την απόκριση στο συμβάν“.

Η Microsoft προσφέρει τώρα το Security Copilot για early access, ενθαρρύνοντας τον ψηφιακό κόσμο να προχωρήσει μπροστά. Με το καλωσόρισμα της ταχύτατης τεχνολογικής προόδου, το θέμα της ασφάλειας παραμένει πάντα κεντρικό και αναδεικνύει τη σημασία μιας ενισχυμένης ψηφιακής αμυντικής γραμμής. 

Στην καρδιά της υπηρεσίας, βρίσκονται η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και η μηχανική εκμάθηση (ML). Αυτές οι τεχνολογίες επιτρέπουν την προληπτική ασφάλεια: η ικανότητα του συστήματος να λειτουργεί εντοπίζοντας και αντιμετωπίζοντας τις απειλές πριν αυτές γίνουν εμφανείς.

Δείτε επίσης: Microsoft: Αναβαθμίζει OneDrive ενσωματώνοντας το AI Copilot

Τώρα, η Microsoft προσφέρει έναν πλούσιο συνδυασμό από εργαλεία και δυνατότητες για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των ψηφιακών σας συστημάτων.

Συνολικά, η υπηρεσία Security Copilot της Microsoft προσκαλεί τους χρήστες να αξιοποιήσουν την πλούσια τεχνολογία της για τη βελτίωση της ασφάλειάς τους. Με την αυξημένη εξάρτηση από τα ψηφιακά εργαλεία, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας ασφαλέστερος ψηφιακός κόσμος – και το Security Copilot της Microsoft ίσως είναι ακριβώς η λύση που αναζητούμε.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS