ΑρχικήUpdatesSamsung: Θα διατηρήσει σταθερές τις τιμές στη σειρά Galaxy S24;

Samsung: Θα διατηρήσει σταθερές τις τιμές στη σειρά Galaxy S24;

Η Samsung ενδέχεται να διατηρήσει τις τιμές της σειράς Galaxy S24 σε επίπεδα παρόμοια με τα μοντέλα S23, σύμφωνα με πληροφορίες.

galaxy s24

Οι εκτιμήσεις υποδεικνύουν ότι οι τιμές των μοντέλων S24, S24 Plus και S24 Ultra αναμένεται να είναι περίπου $799 (~728€), $999 (~910€) και $1.199 (~1092€) αντίστοιχα. Η Samsung στοχεύει σε πάνω από 33 εκατομμύρια πωλήσεις, προβλέποντας αύξηση 10% σε σχέση με τα μοντέλα του 2023. Επιπλέον, η εταιρεία εκτιμά ότι το βασικό μοντέλο S24 θα αποτελέσει το 38% των πωλήσεών του, ενώ το S24 Ultra αναμένεται να φέρει το 45% των πωλήσεων.

Η Samsung ετοιμάζεται να επενδύσει περισσότερο στο λογισμικό τεχνητής τοημοσύνης στις επερχόμενες συσκευές της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο TM Roh της Samsung θεωρεί το Galaxy S24 “game changer” τη νέα εποχή της τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία σχεδιάζει να ενσωματώσει το μοντέλο AI “Samsung Gauss” στη συσκευή για να πραγματοποιήσει υπολογισμούς τεχνητής νοημοσύνης χωρίς να απαιτείται η αποχώρηση από τη συσκευή, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια των χρηστών.

Διαβάστε επίσης: Galaxy S24: Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι ταπετσαρίες που διέρρευσαν;

Επιπλέον, η συσκευή ενδέχεται να ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI και το Gemini της Google για να εκτελεί εργασίες.

galaxy s24

Έχει περάσει ένας μήνας και έχουν αλλάξει οι πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Galaxy S24 της Samsung. Αρχικά, η ημερομηνία ήταν ορισμένη για τις 17 Ιανουαρίου, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Παράλληλα, σύμφωνα με φήμες, η τιμή του νέου μοντέλου δεν θα αυξηθεί για το 2024, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει το 2025 λόγω της χρήσης των πιο πρόσφατων, ισχυρότερων (και ακριβότερων) chip Snapdragon.

Πηγή: androidcentral.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS