ΑρχικήinetΤο Reddit υπέστη διακοπή λειτουργίας-χρήστες έχασαν πρόσβαση

Το Reddit υπέστη διακοπή λειτουργίας-χρήστες έχασαν πρόσβαση

Το Reddit διερευνά μια μεγάλη διακοπή λειτουργίας που εμποδίζει τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο και τις εφαρμογές για κινητά.

Δείτε επίσης: Το Reddit φέρνει “ελεύθερες” διαφημίσεις στην πλατφόρμα

Reddit διακοπή λειτουργίας

Οι χρήστες βλέπουν τώρα σφάλματα “502 Bad Gateway” και “Unknown server error” όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπο του Reddit.

Οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας αναφέρουν επίσης ότι είδαν ένα σφάλμα “Error: Choose failed Missing field ‘user_id” ή ένα εικονίδιο διακοπής λειτουργίας με το λογότυπο του Reddit στην εφαρμογή για κινητά. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα κατάστασης, το Reddit γνωρίζει τα αυξημένα ποσοστά σφαλμάτων σε πολλά frontends και οι μηχανικοί του ερευνούν τη βασική αιτία αυτής της συνεχιζόμενης διακοπής λειτουργίας.

Ένα πρόβλημα με ένα backend του Reddit έχει επηρεάσει πολλούς χρήστες στον ιστότοπό μας. Εξετάζουμε την αιτία“, αναφέρει η εταιρεία σε μια αναφορά περιστατικών.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com, χιλιάδες έχουν αναφέρει ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης ιστότοπου, εφαρμογής για κινητά και διακομιστή.

Δείτε ακόμα: Reddit: Θέλει να κυκλοφορήσει δημόσια το IPO τον Μάρτιο

Ενώ το Reddit δεν έχει ακόμη εντοπίσει την αιτία αυτών των συνεχιζόμενων προβλημάτων, τα σφάλματα που παρατηρούνται από τους επηρεαζόμενους χρήστες φαίνεται επί του παρόντος να παραπέμπουν σε πρόβλημα διαμόρφωσης DNS ή διακομιστή ιστού.

Πριν από ένα χρόνο, στις 12 Απριλίου 2023, το κοινωνικό δίκτυο επηρεάστηκε επίσης από μια άλλη μαζική και παγκόσμια διακοπή λειτουργίας που εμπόδισε τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο του Reddit σε εφαρμογές για κινητά.

Ένα μήνα νωρίτερα, στις 14 Μαρτίου, το Reddit παρουσίασε άλλη μια διακοπή λειτουργίας που εμπόδισε την πρόσβαση στον ιστότοπο της πλατφόρμας και τις εφαρμογές για κινητά.

Ενημέρωση: Το Reddit εντόπισε το πρόβλημα και τώρα παρακολουθεί την ανάπτυξη μιας επιδιόρθωσης και την επαναφορά των διακομιστών του στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Το Reddit πωλεί περιεχόμενο χρηστών σε εταιρεία AI

ΤοRedditείναι μία ιστοσελίδα συγκέντρωσης ειδήσεων, περιεχομένου και συζήτησης. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Reddit υφίσταται μία διακοπή λειτουργίας. Τα εγγεγραμμένα μέλη υποβάλλουν περιεχόμενο στον ιστότοπο, όπως εικόνες, συνδέσμους, κείμενα, τα οποία συζητούνται με άλλους χρήστες. Επίσης οι χρήστες ψηφίζουν υπέρ ή κατά των δημοσιεύσεων. Οι αναρτήσεις γίνονται σε δημιουργημένες από τους χρήστες ομάδες, ταsubreddits, τα οποία καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων όπως: ειδήσεις, επιστήμη, ταινίες, βιντεοπαιχνίδια, ιστορία, μουσική, βιβλία, γυμναστήριο, τρόφιμα και εικόνες. Οι δημοσιεύσεις με τις περισσότερες θετικές ψήφους εμφανίζονται προς την κορυφή του subreddit, ενώ αν λάβουν αρκετές θετικές ψήφους εμφανίζονται στην κορυφή της ιστοσελίδας.

Πηγή: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS