ΑρχικήgamingFallout 76: Νέα Achievements και Περιεχόμενο με την Σεζόν 16

Fallout 76: Νέα Achievements και Περιεχόμενο με την Σεζόν 16

Fallout 76 Achievements
Atlantic City - America's Playground

Είναι μια μεγάλη μέρα για το Fallout 76, το οποίο προσθέτει νέα achievements στο Xbox με τη Δωρεάν Ενημέρωση Atlantic City – America’s Playground

Ακόμα περισσότερα achievements Fallout 76 μόλις κυκλοφόρησαν, καθώς σήμερα έρχεται η δωρεάν ενημέρωση Atlantic City – America’s Playground με τρία νέα achievements, μαζί με την έναρξη της Σεζόν 16. Το Fallout 76 είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Game Pass — αν προβλέπετε τι άλλο έρχεται, ρίξτε μια ματιά στη λίστα μας με όλα τα επερχόμενα παιχνίδια του Game Pass. Δείτε το τρέιλερ του Atlantic City – America’s Playground παρακάτω.

Δείτε επίσης: Harold Halibut: Κινηματογραφικό, Χειροποίητο, Stop-Motion

Atlantic City – America’s Playground και Σεζόν 16 έχουν ήδη ξεκινήσει για το Fallout 76

Η ενημέρωση για την έκδοση 1.7.10.12 θα είναι περίπου 27,08 GB στο Xbox σύμφωνα με τα Patch Notes της Bethesda.

Δείτε ακόμα: Το Rise of The Ronin ΔΕΝ αντεπεξέρχεται στις προσδοκίες AAA

“Όταν αφήσαμε για τελευταία φορά από το γλιτσερό πεζοδρόμιο της Atlantic City, είχαμε κάνει έναν θανάσιμο διαγωνισμό παιχνιδιού με τους Showmen και είχαμε αντιμετωπίσει ακόμα και τους The Family, το τοπικό οργανωμένο έγκλημα”, λέει η Bethesda. “Τώρα, ο ηγέτης της τοπικής Δημοτικής Κυβέρνησης της Atlantic City, ο Δήμαρχος Τιμ, καλεί τη βοήθειά σας ενάντια σε μια εισβολή των Overgrown. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα επικίνδυνα φυτοειδή που προσεγγίζουν την Atlantic City σε αυτήν την εντελώς νέα Επέκταση;” Η νέα γραμμή αποστολής περιστρέφεται γύρω από την οικογένεια Russo, ενώ θα υπάρξουν επίσης νέες ευκαιρίες με την Ακτή, “επιτρέποντας στους παίκτες να εξερευνήσουν περαιτέρω την Πόλη με τη δική τους άνεση ή ακόμα και να αναλάβουν νέες Παράλληλες Αποστολές. Συναντηθείτε με τους τοπικούς εμπόρους και ψωνίστε ή ακόμη και παίξτε ρόλο στη μεταφορά της δάδας εντός του εσωτερικού κύκλου της Οικογένειας!” Στη συνέχεια, υπάρχει η Σεζόν 16 – Duel with the Devil, η οποία ξεκίνησε και αυτή επίσης χτές, καθώς και αλλαγές στη σεζόν και στον πίνακα αποτελεσμάτων.

Τα Achievements του Fallout 76 Atlantic City – America’s Playground στο Xbox

Υπάρχουν τρία achievement με συνολικά 90 Gamerscore, κανένα από τα οποία δεν είναι μυστικό.

Πηγή: trueachievements

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS